Politika

Radnici JKP “Mediane” sklanjaju napuštene pse s ulice uoči Vučićevog dolaska

Foto: printskrin
Građani putem društvenih mreža dela snimke na kome se vidi kako radnici JKP "Mediana" hvataju napuštene pse i sklajanju ih sa ulice tj. prostora oko Čaira, gde će se od 17h održati predizborni skup Srpske napredne stranke.

Revoltirani građani putem društvenih mreža komentarišu da je došlo do zloupotrebe javnih resursa u svrhe stranačkog skupa.

“Kad dolazi gospodar, ovako bude Čaircima… “, napisao je jedan Nišlija koji je podelio snimak na društvenoj mreži Fejsbuk uz aluziju na dolazak predsednika Srpske napredne stranke i države, Aleksandra Vučića koji će se kasnije u toku dana obratiti Nišlijama u hali “Čair”.

Na snimcima koje građani dele na društvenim mrežama  vidi se kako radnici zaposleni u javno-komunalnom preduzeću “Mediana” najpre “jure” po parku napuštene pse, a onda ih hvataju, stavljaju u mrežu i ubacuju u kamion. Na snimku koji je City Smart dobio od jedne savesne građanke vidi se kako radnici uhvaćenog psa odnose do kamiona.

Video Jelena Ćirić

Pitanje koje građani postavljaju ponovilo se više puta u toku nedelje, jer je pre par dana i sama gradonačelnica na svom Fejsbuku pisala o tome šta je su sve naprednjaci radili i uradili za ovaj grad, uključujući tu alfaltiranje ulica, izgradnju vodovodne i kanalizaocine mreže, trga, a sve to iz gradske kase, odnosno novca svih građana i posredstvom javnih preduzeća, koje opet plaćaju građani.

Ipak gradonačelnica je kao i mnogo puta do sada imala spreman odgovor za novinare. “Ovih dana je bilo pitanje da li naprednjaci asfaltiraju ulice ili rade kanalizaciju ili vodovod, to radi izvršna vlast, ali u izvršnoj vlasti mi nemamo opoziciju. Dakle, mi smo jedina stranka sa našim koalicionim partnerima, tako da se to podrazumeva za one koji poznaju politiku”, pojasnila je ona.

Podsetimo, predizborna kampanja naprednaka započela je u Merošini, a prema nezvaničnim informacijam završava se u Nišu, kao i ranijih godina.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za -0 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 56 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 53 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 48 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend