Politika

SSP: Ko je slupao službenu Škodu na privatnom putovanju?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Nišu uputio je otvoreno pismo gradonačelnici u kome se insistira na odgovorima vezanim za, kako navode, oštećeno službeno vozilo marke Škoda u saobraćajnom udesu na putu Niš-Aleksinac. To vozilo je, tvrde, u trenutku udesa, voženo u privatne svrhe.

Ne navodeći ko je bio za volanom Škode SuperB registracije NI 205RR, a pozivajući se na saznanja do kojih su, kako kažu, došli od građana, SSP je javno postavio pitanja gradonačelnici Niša, Dragani Sotirovski, jer je prema njihovim rečima, došlo do zloupotrebe imovine svih građana Niša.

SSP poziva gradonačelnicu da odgovori na pitanja o Škodi

“1. Da li je službena škoda SuperB registracije NI 205RR slupana u udesu koji se dogodio na privatnom putovanju u susednu opštinu Aleksinac?

2. Da li je šteta na prednjem delu auta procenjena na preko 400.000 dinara?

3. Ko je vozio službeni auto i time zloupotrebio gradsku imovinu?” – pitaju iz GO SSP-a, Draganu Sotirovski.

Oni dodaju i da su dobili informaciju da je na lice mesta izlazila aleksinačka policija, o čemu, tvrde, postoje pisani tragovi i dokazi.

“Onaj ko je zloupotrebio službeni auto u privatne svrhe mora da podnese momentalnu ostavku na javnu funkciju.” – kaže se u otvorenom pismu Stranke slobode i pravde, upućenom na redakcije medija, i dodaje se za kraj  da “građani Niša imaju pravo da znaju ko zloupotrebljava njihovu imovinu u privatne svrhe. Pomešali su javnu i privatnu imovinu i apsolutno sve tretiraju kao svoje. Mogu kako hoće, ali ne mogu dokle hoće! Bahatost niških naprednjaka prešla je sve granice i jednom će morati da odgovaraju za sve!”

 

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jehro
Za 3 minuta

Life

Jehro
Black Pumas
Za 6 minuta

Colors

Black Pumas
Bobby Blue Bland
Za 10 minuta

Ain't No Love in the Heart of the City

Bobby Blue Bland
Jp Cooper
Za 14 minuta

Holy Water

Jp Cooper
Deadmau5 Ft. Kaskade
Za 18 minuta

I Remember

Deadmau5 Ft. Kaskade

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend