Politika

Vučić danas u Nišu, ali ne kao predsednik Srbije, već stranke

Vučić u jednoj od prethodnih poseta Nišu, Foto: City Smart
Aleksandar Vučić dolazi u Niš, ali ne u svojstvu predsednika Srbije, već predsednika stranke, potvrdila je Sotirovski. Srpska napredna stranka će održati skup u hali "Čair" od 18h, a prema pisanju građana od jutros je zabranjeno parkiranje kod hale i bazena.

Sotirovski je na konferenciji za novinare potvrdila informaciju o dolasku Vučića u Niš. Ona je iskoristila priliku da novinare ispravi i da im naglasi da on nikako ne dolazi u svojstvu predsednika države, već vladajuće stranke.

“Danas dolazi predsednik najveće  stranke u regionu Srpske napredne stranke, a ne predsednik Srbije kao što ste rekli. Stranački skup je zakazan za danas u hali “Čair” od 18h”, kazala je Sotirovski.

Na pitanje novinara koliko ljudi se očekuje na skupu odgovorila je da ne može da proceni. Prema nezvaničnim informacijama skupu stranke će prisustvovati i njeni članovi iz okolnih gradova.

Građani pišu da je od jutros zabranjeno parkiranje oko bazena i  hale “Čair” u kojoj će se skup održati. Međutim, sem znaka za zabranjeno parkiranje, nema zvaničnog obaveštenja ni od Parking servisa ni od hale “Čair”, kao ni potvrde da je iznenadna zabrana usledila zbog skupa SNS-a.

Foto: Arhiva City Smart, I.P.

Radnici niških stečajnih fabrika su pre dve nedelje uputili dopis na adresu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića u kome su izložili svoj višedecenijski problem neisplaćenih zarada. Iz Kabineta predsednika im je pre tri dana stigla povratnica, ali ne i odgovor.

Zbog toga će kako kažu pokušati da stupe u direktan kontakt sa njim i usmeno mu izlože problem koji ih decenijama muči. Oni su saznali da će Vučić večeras gostovati na Belle Amie televiziji od  20h i da će tom prilikom odgovarati na pitanja građana. Međutim kada su pokušali da predaju kovertu sa dopisom i pitanjima za njega, rečeno im je da ne mogu da prime nikakve koverte i da sva pitanja mogu da pošalju mejlom.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 49 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 46 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 42 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 38 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend