Politika

Vučić do kraja juna deli vitamine penzionerima

Foto :Printscreen, TV Prva
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će svaki penzioner do kraja juna dobiti paket vitamina kako bi podigao imunitet. Vučić je ovo izjavio gostujući na televiziji Hepi. On je tom prilikom podsetio i na obećanu pomoć države penzionerima u iznosu od 110 evra.

Paket sa vitaminima penzioneri će dobiti na kućnu adresu do 5. ili do 10. juna. Kako je Vučić najavio, on će sadržati cink, kao i vitamine C i D. Paket će dobiti svaki penzioner sa ciljem da pojača imunitet. Dostava će biti besplatna.

Pored ovoga, Vučić je već ranije obećao po 110 evra pomoći penzionerima. Ova pomoć njima bi trebalo da stigne do kraja godine. Podsetimo, sredinom meseca Vučić je najavio pomoć za sve punoletne građane od ukupno 60 evra. Nezaposlenima je obećao 120 evra, a tada je i penzionerima obećano po 110 evra. Takođe je rečeno da će paket pomoći dobiti i muzičari i hotelijeri.

Vučić je tom prilikom kazao da će svi punoletni građani dobiti dva puta po 30 evra. Pored toga, nezaposleni će dobiti još 60 evra u junu mesecu. Penzioneri će pored dva puta po 30 evra dobiti još 50 vera pomoći, najavljeno je tada.

A predsednik Srbije juče je najavio da će se vakcinisati u nekom od manjih mesta kako bi dao primer građanima. Kazao je da će se nakon njegove vakcinacije, vakcinisati još 500.000 ljudi. Vučić je naglasio da će protivpandemijske mere biti ublažene tek onda kada se steknu uslovi za to.

Katarina Mladenović Đorđević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Red Hot Chili Peppers
Pre 12 minuta

The Drummer

Red Hot Chili Peppers
Lathums
Pre 8 minuta

Say My Name

Lathums
Kings of Convenience
Pre 4 minuta

Fever

Kings of Convenience
Jamala
On Air!

1944

Jamala
Joe Cocker
Za 1 minut

Hard Knocks

Joe Cocker

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend