Politika

Vučić do kraja juna deli vitamine penzionerima

Foto :Printscreen, TV Prva
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će svaki penzioner do kraja juna dobiti paket vitamina kako bi podigao imunitet. Vučić je ovo izjavio gostujući na televiziji Hepi. On je tom prilikom podsetio i na obećanu pomoć države penzionerima u iznosu od 110 evra.

Paket sa vitaminima penzioneri će dobiti na kućnu adresu do 5. ili do 10. juna. Kako je Vučić najavio, on će sadržati cink, kao i vitamine C i D. Paket će dobiti svaki penzioner sa ciljem da pojača imunitet. Dostava će biti besplatna.

Pored ovoga, Vučić je već ranije obećao po 110 evra pomoći penzionerima. Ova pomoć njima bi trebalo da stigne do kraja godine. Podsetimo, sredinom meseca Vučić je najavio pomoć za sve punoletne građane od ukupno 60 evra. Nezaposlenima je obećao 120 evra, a tada je i penzionerima obećano po 110 evra. Takođe je rečeno da će paket pomoći dobiti i muzičari i hotelijeri.

Vučić je tom prilikom kazao da će svi punoletni građani dobiti dva puta po 30 evra. Pored toga, nezaposleni će dobiti još 60 evra u junu mesecu. Penzioneri će pored dva puta po 30 evra dobiti još 50 vera pomoći, najavljeno je tada.

A predsednik Srbije juče je najavio da će se vakcinisati u nekom od manjih mesta kako bi dao primer građanima. Kazao je da će se nakon njegove vakcinacije, vakcinisati još 500.000 ljudi. Vučić je naglasio da će protivpandemijske mere biti ublažene tek onda kada se steknu uslovi za to.

Katarina Mladenović Đorđević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

  • Volim ja i voce – no trpim! Deca mi svakog meseca kupe reishi kapsule za jacanje imniteta i njima sam zahvalna sto misle na mene.

Trenutno na radiju

Coldplay
Za 2 minuta

Viva La Vida

Coldplay
Robbie Williams
Za 5 minuta

Kids

Robbie Williams
Portugal. the Man
Za 9 minuta

Live in the Moment

Portugal. the Man
Selah Sue
Za 12 minuta

Please (Ft.Cee-Lo Green)

Selah Sue
Simply Red
Za 17 minuta

If You Don't Know Me By Now

Simply Red

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend