Politika

Vučić u trodnevnoj poseti Nišu, bilbord još nije gotov

Vučić u jednoj od prethodnih poseta Nišu, Foto: City Smart
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić će u naredna tri dana boraviti u Nišu, saopštili su iz njegovog kabineta. Predsednik će se u 17h sastati sa predsednicima opština Nišavskog okruga, dok će za vikend obići kasarnu "Mija Stanimirović", vojni aerodrom i prisustvovati prikazu rada borbenog sistema "NORA".

Danas će se od 17 sati sastati sa svim predsednicima opština Nišavskog okruga u Oficirskom domu, a već od 18:30h će obići fabriku Yumis.

Subota je rezervisana za vijne teme , te će se predsednik sastati sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem i užem sastavu. Vučić će biti i na prikazu rada diviziona Samohodnih top haubica “NORA B-52 M15”, kao i na prikazu vežbe na položaju Lisinac.

Posetu će završiti i obilaskom vojnog aerodroma “Narednik-pilot Mihajlo Petrović”, gde će razgovarati sa predstavnicima odbrambene industrije Srbije. Nakon sastanka biće prikazane sposobnosti helikopterskih jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO i 63. padobranske brigade.

Inače večeras je u Oficirskom domu trebalo da se održi promocija knjige o Šabanu Bajramoviću “Kralj romske pesme” i to u 18h, kada će se Vučić obratiti medijima, ali je kako su saopštili iz Studentskog kulturnog centra odložena zbog problema sa grejanjem.

Podsetimo Vučić je trodnevnu posetu najavio nedelju dana ranije  kada je prisustvovao ceremoniji početka izgradnje auto-puta od Niša do Pločnika. U Nišu će ga sačekati iznenađenje tj. džinovski bilbord na spoljnoj fasadi hotela “Ambasador” na kojoj radnici JKP Parking servisa užurbano rade već tri dana.

Džinovski bilbord Vućića koji  svega par sati uoči dolaska predsednika još uvek nije završen izazvao je burne reakcije javnosti, te su građani uz znak protesta “oborili” ocene hotela na Goglu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 32 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 35 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 39 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 43 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 47 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend