Sport

Bokseri niških Vitezova najuspešniji na prvenstvu jugoistočne Srbije

Bokseri niškog kluba "Vitez" bili su najuspešniji na prvenstvu jugoistočne Srbije koje je proteklog vikenda održano u Leskovcu. Oni su ubedljivo osvojili prvo mesto u ekipnoj konkurenciji pošto su su se njihovi igrači okitili sa ukupno 16 medalja. Osvojili su 13 zlatnih medalja, dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Bokseri ovog kluba već su u toku prvog dana ostvarili značajen broj pobeda, koje su samo nastavili da nižu. Pehar za najbolju takmičarku prvenstva uručen je Nikolini Stevanović iz kluba Vitez. Ona je tako pored grupnog, osvojila i pehar za najbolju takmičarku.

Zlatna odličja osvojili su seniori seniori Lazar Arsić, Jovan Stojiljković, Neda Brkić, Natalija Gligić, Vladana Radonjić i Jelica Kekelović. Kod omladinaca, zlatom se okitila Anđela Petrović, a u juniorskoj konkurenciji Nikolina Stevanović. Najbolji kadeti BK Vitez bili su Vuk Manić, Bojan Veljković, Nada Krivačević, Ivan Krivačević i Staša Tasić.

Srebrne medalje osvojili su Vladimir Đorđević i Petar Janković, dok se Pavle Milosavljević okitio bronzanim odličjem. Darko Stevanović i Nemanja Bojković ostali su bez medalje. Miloš Janković posle dve pobede boksovaće odloženo finale na nekom od narednih turnira, rekli su u klubu.

Čelnici kluba zadovoljni su ovim ospesima i kažu da to dokazuje da su jedan od najboljih klubova u regionu. Posle tri kola lige jugoistočne Srbije BK “Vitez” je takođe na 1. poziciji. Sledeći veći cilj pored nastupa u Super ligi Srbije, jeste učešće na PS za mlađe uzraste u Lazarevcu krajem maja meseca.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 23 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 20 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 17 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 12 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend