Sport

Borba za reket Novaka Đokovića u okviru turnira Open-Naissus

Foto: Teniska akademija Živković
Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) igraće se turnir TAŽ OPEN – NAISSUS 2021. na kome će najbolji mladi teniser dobiti potpisan reket Novaka Đokovića. Turnir će se održati 25. septembra od 10 časova. Prijave su otvorene do 23. septembra u 12 časova.

Pozvane su sve mlade nade tenisa da učestvuju u borbi za reket svetskog tenisera Đokovića. Radi se o revijalnom turniru koji zajedno organizuju TAŽ i Klub privrednika NAISSUS. Turnir je u kategoriji tenisera do 14 godina.

Iz organizacije kažu da će u slučaju potrebe, kvalifikacije biti dan ranije.

„Glavna nagrada, namenjena najbojem mladom niškom teniseru, je potpisan reket Novaka Đokovića koji je kupljen od strane pomenutog kluba na donatorskoj večeri Fondacije „Deca carevi sveta“ koja je održana sa ciljem nabavke ultrazvučnog aparata namenjenog Klinici za dečije interne bolesti KC Niš“, saopštavaju iz TAŽ-a.

Za učešće na turniru se mogu prijaviti svi dečaci uzrasta od 10 do 14 godina. Uslov je da su oni registrovani članovi nekog teniskog kluba i da imaju prebivalište u Nišu. Dokazi se dostavljaju na dan turnira pre žreba, a prijave slati najkasnije do 23. septembra do 12 sati na mejl zivkovic.tenis@gmail.com.

Naziv mejla treba da glasi REVIJALNI TURNIR U14, TAŽ OPEN – NAISSUS 2021. U opisu mejla je neophodno dostaviti sledeće podatke: ime i prezime, datum i godina rođenja, adresa stanovanja, naziv kluba iz koga dolazi teniser i kontakt telefon jednog od roditelja. Organizacijom ovog revijalnog turnira cilj je da zajednički pošaljemo poruku o značaju sporta, kroz podsticaj najmlađim generacijama da se bave sportskim aktivnostima i razvijaju zdrave navike.

Iz TAŽ-a navode da je ideja da se u narednom periodu kroz društveno odgovorni aspekt Kluba privrednika NAISSUS obezbedi i drugi „trofej“ koji će biti dodeljen na narednom turniru u kategoriji teniserki.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keith Urban
Pre 41 minut

One Too Many With Pink

Keith Urban
Jason Derulo
Pre 38 minuta

Want to Want Me

Jason Derulo
Jain
Pre 34 minuta

Dynabeat

Jain
Alex Cameron
On Air!

Politics of Love

Alex Cameron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend