Sport

Dres golmana Aleksandra Jovanovića na licitaciji LFN

Foto: Lokalna fondacija Niš
Dres golmana Aleksandra Jovanovića predmet je nove licitacije koju organizuje Lokalna fondacija Niš. Početna cena je 3.000 dinara, a licitacija traje do nedelje 21. novembra u 12h.

Pred ljubiteljima sporta nalazi se dres rođenog Nišlije, golmana Aleksandra Jovanovića. Nekadašnji čuvar mreže niškog Radničkog i član reprezentacije Srbije, poslao je za licitaciju svoj dres iz perioda kad je bio golman španske Ueske i igrao u najvišem rangu španskog fudbala, popularnoj “Primeri“, kažu iz LFN.

Licitacija je otvorena i odvija se isključivo na fb stranici LFN, a zainteresovani ponude mogu da daju do nedelje, 21. novembra u 12 sati. Početna cena je 3.000 dinara. Novac prikupljen ovim putem ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.

Aleksandar Jovanović je rođen u Nišu. Profesionalnu karijeru je započeo u beogradskom Radu, a afirmisao se u svom Nišu igrajući za Radnički. Nakon sjajnih partija na Čairu, zaslužio je 2016. godine i poziv za reprezentaciju Srbije i igračku karijeru nastavio u danskom AGF-u u Orhusu.

Proveo je dve godine u ovoj skandinavskoj zemlji, a zatim otišao u špansku Uesku. Trenutno je golman kiparskog Apolona iz Limasola, a pre toga u jednom periodu tokom boravka u Španiji i član Deportiva iz La Korunje. Za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, našao se na širem spisku reprezentativaca Srbije.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana.  U ovoj godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Bill Withers
Za 1 minut

Lovely Day

Bill Withers
En Vogue
Za 5 minuta

Don't Let Go (Love)

En Vogue
Yard Act
Za 9 minuta

Payday

Yard Act
Soulsavers feat. Dave Gahan
Za 12 minuta

Tonight

Soulsavers feat. Dave Gahan
Lord Huron
Za 16 minuta

Mine Forever

Lord Huron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend