Sport

Kahriman novi golman Radničkog, Kovačević produžio ugovor

Foto: Damir Kahriman
U fudbalski klub Radnički stiglo je pojačanje u vidu novog golmana, prekaljenog fudbalera Damira Kahrimana, dok je vezista Aleksandar Kovačević produžio ugovor sa ekipom sa Čaira.

Naredna sezona deluje obećavajuće za navijače Radničkog, novi šef stručnog štaba Nenad Lalatović izrazio je želju da Kovačević bude deo tima, pa je time rukovodstvo Radničkog ispunilo želju šefu stručnog štaba

.Kahrimana fudbalska javnost u Srbiji najviše pamti kao dugogodišnjeg čuvara mreže Crvene zvezde, sa kojom je bio i šampion Srbije. Upisao je i osam nastupa za reprezentaciju Srbije. Prošle sezone je bio član Rada, a tokom bogate karijere branio je još za Slobodu, Javor, Zemun, Vojvodinu, tursku Konjuspor, ukrajinsku Tavriju, te grčke klubove Iraklis i Lamiju. -Prvo bih želeo da se zahvalim rukovodstvu Radničkog i treneru Nenadu Lalatoviću što su se odlučili za mene. Dolazak u Radnički je velika stvar.

„Želim da ovde nastavim kontinuitet branjenja, a na dolazak u Niš mene su najviše privukle visoke ambicije kluba. Radnički želi da se bori za vrh tabele u Superligi i izlazak u Evropu, a to je ono čemu i ja stremim, tako da smo brzo našli zajednički jezik. Imam veliko iskustvo i spreman sam da pomognem. Neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Sa nekim saigračima sam već nastupao zajedno tokom karijere, a veoma mi je drago što u klubu ima i dosta mladih i talentovanih fudbalera. Tu su i trojica mladih golmana, kojima ću pomoći da se što bolje razviju. Tu sam da im dam savet u svakom trenutku i verujem da će napredovati uz mene. Rado ću sva svoja iskustva podeliti sa njima. Pred nama su sada zahtevne pripreme i ne sumnjam da ćemo biti pravi već za početak sezone“, saopštio je Kahriman.

Kovačević je bio je jedan od najvažnijih igrača Radničkog prošle sezone, a očekuje se da i u sledećoj sezoni bude važan član u timu Nenada Lalatovića. Ponikao je u Crvenoj zvezdi, a osim za taj klub, nastupao je za Spartak, poljske timove Lehiju i Slask, norveški Haugesund i grčki Ksanti. Ima i deset nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Radnički je, kako je Lalatović kazao, finansijski potpuno stabilan klub, te igrači mogu da se opuste, a on im poručuje da garantuje da će uslovi biti ispoštovani.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Buc Kesidi
Za 0 minuta

Curimo Po Asfaltu

Buc Kesidi
Artan Lili
Za 4 minuta

Ako Stanemo Tu

Artan Lili
Blonde Redhead
Za 9 minuta

Elephant Woman

Blonde Redhead
Enigma
Za 14 minuta

Principles of Lust- Sadeness Find Love Sadeness (Reprise)

Enigma
Lenny Kravitz
Za 18 minuta

How Long Have You Been Blind Harry Belafonte Tribute

Lenny Kravitz

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend