Sport

KKK Nais se bori za novi trofej

Na prvoj utakmici odigranoj za trofej GO Crveni krst pobedu su odneli iz košarkaškog kluba u kolicima "KKK Tigar" iz Paraćina, rezultatom 30:32.

Uzbudljivom utakmicom između KKK Nais i KKK Tigar počeo je Trofej GO Crveni Krst.  Prva utakmica Trofeja GO Crveni Krst odigrana je 21. maja u fiskulturnoj sali OŠ Ivo Andrić – izdvojeno odeljenje Branko Bjegović u niškom naselju Donji Komren.

Snage su odmerila dva prijateljska kluba – KKK Nais iz Niša i KKK Tigar iz Paraćina. Zbog epidemioloških mera, publika nije mogla da uživa u veoma neizvesnoj utakmici u kojoj je svih četrdeset minuta postojala rezultatska klackalica.

Na kraju, gosti iz Paraćina bili su koncentrisaniji u završnici i pobedničkim košem 30 sekundi pre kraja postavili su konačan rezultat – 30:32.

„Utakmicu smo iskoristili kao generalnu probu pred poslednje dve utakmice koje nas očekuju u Prvoj ligi Srbije. Čestitam našim prijateljima iz Paraćina na pobedi” – rekao je Miljan Hadžović, trener i igrač ekipe KKK Nais.

Ako se „po jutru dan poznaje” u nastavku Trofeja GO Crveni Krst očekuju nas zanimljive utakmice, pa će borba za trofej ostati neizvesna do samog kraja. Trofej GO Crveni Krst organizuje se uz podršku GO Crveni Krst i OŠ Ivo Andrić.

KKK Nais – KKK Tigar 30:32; KKK Nais: Hadžović 4, Šimandli, Kostić 2, Lazarević 12, Nonković 8, Dinić 4; KKK Tigar: Đorđević, Petrović 2, Jovanović 6, Kato 2, Popović 11, Stevanović Orelj 11.

Košarkaški klub u kolicima Nais dobio je  pre nekoliko meseci salu za treniranje u sportskoj sali u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“, a  najavljeno je da će po završetku radova koji omogućavaju nesmetan pristup osobama sa invaliditetom, košarkaši u kolicima vratiti u Halu „Čair“.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Red Hot Chili Peppers
Pre 43 minuta

The Drummer

Red Hot Chili Peppers
Lathums
Pre 39 minuta

Say My Name

Lathums
Kings of Convenience
Pre 35 minuta

Fever

Kings of Convenience
Jamala
Pre 31 minut

1944

Jamala
Joe Cocker
On Air!

Hard Knocks

Joe Cocker

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend