Sport

Meč između Radničkog i Čukaričkog završen bez golova

Foto: FK Radnički
Meč između Radničkog i Čukaričkog u okviru 5. kola Superlige Srbije završen je rezultatom 0:0. Bio je ovo treći uzastopni prvenstveni duel Čukaričkog i Radničkog koji je završen bez golova.

Fudbalski dule između Nišlija i Beograđana završen je bez golova.

„Na početku smo bili energetski dobri, dobro smo ušli u utakmicu. Nije bilo izglednih šansi na obe strane, ali jeste nekih situacija koje smo mogli bolje da rešimo. Na kraju je bilo na obe strane rastrzano, moramo da budemo zadovoljni ovim bodom“, kazao je posle utakmice trener Aleksandar Stanković.

Fudbaleri Radničkog su dva puta imali šansu za gol, ali je sve ostalo na tome. U 16. minutu je bilo prilike, ali je Drezgić zasmetao Vujadinoviću taman toliko da ovaj za delić sekunde zakasni na loptu.

Šest minuta kasnije, domaći defanzivci su izbacili loptu iz kaznenog prostora, na 17 metara ju je prihvatio Mitrović i šutirao, ali preko gola.

Čukarički je jedini pokušaj u prvom delu imao u 32. minutu, kada je udarac Jovanovića zaustavio golman Nišlija Kahriman.

Na početku drugog poluvremena Savić je imao dobru priliku za domaće. U kontranapadu je sa nešto više od 20 metara šutirao zamalo preko gola Nišlija. Nakon toga su Beograđani pokušali da preokrenu igru u svoju korist, ali je niški golman pravovremenom reakcijom sprečio da lopta uđe u mrežu.

Još jedna prilika za gol Beograđana javila se u 85. minutu igre, ali je lopta preletela preko gola.

Utakmica se igrala na Banovom brdu u Beogradu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Rachel Stevens
Za 1 minut

I Said Never Again (But Here We Are)

Rachel Stevens
Phil Collins
Za 4 minuta

One More Night

Phil Collins
Real Life
Za 9 minuta

Send Me An Angel

Real Life
Midge Ure
Za 12 minuta

If I Was

Midge Ure
Jamala
Za 17 minuta

1944

Jamala

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend