Sport

Mlade Nišlije pokupile medalje sa prvenstva regiona

Mladi niški teniseri i teniserke osvojili su sve medalje na prvenstvu regiona u kategoriji seniora i seniorki. Ovo prvenstvo igralo se tokom vikenda, a organizuje ga Teniski savez istočne Srbije.

Nišlija Stefan Skobelev je šampion regiona. On je u finalu savladao Nikolu Cvetanović rezultatom 2 prema 0, po setovima 6:0, 7:6. Treće mesto podelili su Mateja Milošević i Lazar Radenković iz Teniske akademije Živković. Oni su time osvojili bronazane medalje. U konkurenciji teniserki do zlatne medalje stigla je Simona Angelova koja je u neizvesnom finalu bila bolje od Mie Ljubić rezultatom 2 prema 1, po setovima 7:5, 3:6, 7:6. Treće mesto podelile su Natalija i Jovana Nikolić iz Teniske akademije Živković.

Predsednik TAŽ-a istakao je da su teniseri njegovog tima u odličnoj formi i da očekuje da to i pokažu na nacionalnim turnirima, a ako situacija dozvoli i na međunarodnim.

Inače, ovaj turnir igrao se na terenima TAŽ-a u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije. U planu je da ova akademija bude domaćin dva međunarodna turnira. Jedan bi trebalo da bude iz serije TENNIS EUROPE, a drugi iz ITF serije.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Bananarama
Za 3 minuta

Venus

Bananarama
Andrew Ridgeley
Za 6 minuta

Shake

Andrew Ridgeley
U Skriocu
Za 10 minuta

Ne Brini

U Skriocu
Piloti
Za 14 minuta

Tajna Je U Tebi Skrivena

Piloti
Virgins
Za 18 minuta

Rich Girls

Virgins

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend