Sport

MMA borci pomažu malom Todoru Stojanoviću

U subotu 25. juna od 20h u Hali "Čair" održaće se MMA Liga Srbije, humanitranog karaktera. Na samom ulazu u halu biće postavljena donatorska kutija u koju će posetioci moći da ostave novčani prilog za lečenje jednogodišnjeg Todora Stojanovića iz Niša.

Tokom dana održaće se izborno prvenstvo drugog kola MMA lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama, A i B klase, dok će se finale održati i večernjim časovima. Ljubitelji ovog sporta imaće priliku da pogledaju amaterske, ali i četiri profesionalne borbe.

“U finalnom večernjem delu, koji bi trebalo da počne oko 20 časova, očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe. Siguran sam da je motiv više svim borcima da daju sve od sebe i to što će najbolji borci iz MMA lige Srbije imati prolazak u Brave CF“ kazao je Luka Nikolić, predsednik MMA Saveza Srbije.

Kako ističu organizatori zvezde večeri su: Jovan Marjanović iz MMA kluba “TOP Team Niš“, Nikola Zlatev iz Bugarske, Marina Spasić iz MMA kluba “Crvena zvezda“, Alavija Insaf iz Bugarske, Miša Nenković iz “Ludator“ kluba iz Knjaževca, Ivajlo Lumdev iz Bugarske, a posebno interesovanje izaziva borba Miloša Kostića iz “Gladijators tima“ iz Vranja i Andrije Bogićevića iz kluba “Feniks“ iz Kraljeva.

“Pripremam se za meč i očekujem pobedu. Svakako da mi je poseban motiv što nastupam pred mojim Nišlijama”, ističe Jovan Marjanović i poziva svoje sugrađane da dođu na meč i dobre ga do pobede.

Domaćin ovogodišnje MMA lige Srbije je Grad Niš . Događaj je humanitarnog karaktera i ostavljanjem dobrovoljnog priloga na ulazu u Halu “Čair“ prisutni pomažu lečenju Nišlije Todora Stojanovića.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na humanitarni sportski događaj, mališanu mogu pomoći i  slanjem   1277 i na 3030 kao i uplatom na  160-6000001381821-75 ili 

Podsećamo, Todor je jednogodišnjak sa više ustanovljenih dijagnoza, trenutno je neurološki u stanju izmenjene svesti, uspavan.Za lečenje u Turskoj, gde se trenutno nalazi mališan, zbog detaljnih dijagnostičkih ispitivanja, potrebno je obezbediti još 8 miliona dinara, a novac je neophodno sakupiti što pre.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 26 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 29 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 32 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 37 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 41 minut

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend