Sport

Nakon izjednačenja u revanšu, niški bokseri zbog povreda morali da predaju „majstoricu“

U nedelju, 11.jula, na niškom keju je održan revanš meč polufinala Superlige Srbije u boksu. Pobedom od 14:8, bokseri niškog Naissusa su anulirali prednost Crvene zvezde posle meča na Kalemegdanu, kada su crveno-beli identičnim rezultatom pobedili.

Iako je krajnji ishod ovog polufinala trebalo da odluči „majstorica“ u Beogradu, 12.jula, BK Naissus je zbog povreda boksera morao da preda meč.

„Slika sa keja raduje i još jednom pokazuje da Niš zaslužuje mesto u vrhu srpskog boksa. Ovo je svakako veliki uspeh za niški boks, BK Naissus sezonu završava na trećem mestu i to kao jedini
klub koji je tokom sezone pobedio aktuelne finaliste BK Sombor i BK Crvena Zvezda. BK Naissus će, u narednom periodu, uz podršku Bokserskog saveza Srbije, još intenzivnije raditi na
razvoju škole boksa. Ambicije ostaju velike, kreće se i sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu sa željom za ulazak u Regionalnu ligu i finale Superlige Srbije.“ – saopštili su iz niškog bokserskog superligaša, nakon bokserskog spektakla na keju, koji se održao pred brojnim, uglavnom mladim gledaocima.

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Mccartney
Pre 23 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Pre 20 minuta

Love Parasite

Kovacs
Maneskin
Pre 17 minuta

Feel

Maneskin
Alfie Templeman
Pre 14 minuta

Colour Me Blue

Alfie Templeman
Killers, K.D. Lang
On Air!

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend