Sport

Niški teniser Nikola Jović predstavlja Srbiju na juniorskom završnom mastersu u Monte Karlu

Foto: TAŽ
Teniser Nikola Jović iz Niša predstavlja Srbiju na završnom masters turniru za igrače do 16 godina u Monte Karlu. Turnir se održava od 13. do 15. oktobra.

Jović je na kvalifikacionim turnirima za završni masters ostvario 32 pobede i osvojio dva turnira.  Mladi teniser iz Teniske akademija Živković se u Monte Karlo plasirao kao 7. na listi.

“Daću sve od sebe da predstavim klub, grad i zemlju u najboljem svetlu. Ovo je mini prvenstvo Evrope i zaista će se na jednom mestu okupiti najbolji juniori Evrope, oni koji su najviše pokazali u ovoj sezoni”, kazao je Jović.

Mladi teniser kaže da je ponosan što se našao među najboljim mladim teniserima, te da će dati sve od sebe da Srbiji obezbedi visok plasman.

Osim Jovića na završnom masters turniru igraju i Tomaš Berkieta (Poljska), Viktor Kuznjecov (Rusija), Petr Brunclik (Češka), Jakub Jedrajček (Poljska), Mihajl Krajči (Slovačka), Marko Maksimović (Bosna i Hervegovina) i Žiga Svec (Slovenija).

Podsetimo, dok se u Monte Karlu bude igrao završi masters na tenima TAŽ-a pre dva dana je počeo međunarodni turnir za seniorke koji će trajati do 17. oktobra.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

James Morrison
Za 4 minuta

Who's Gonna Love Me Now

James Morrison
Santana, Chris Stapleton
Za 7 minuta

Joy

Santana, Chris Stapleton
Luke Bryan
Za 11 minut

Light it Up

Luke Bryan
Beth Hart & Joe Bonamassa
Za 14 minuta

Why Don't You Do Right (Lil Green)

Beth Hart & Joe Bonamassa
Michael Bolton
Za 18 minuta

When A Man Loves A Woman

Michael Bolton

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend