Sport

Od sutra prodaja sezonskih ulaznica za utakmice Radničkog

foto: FK Radnički
Meraklije će od sutra, 15. jula pa sve do narednog četvrtka 22. jula. moći da kupe sezonske karte za utakmice omijenog kluba. Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na biletarnici ispred hale Čair, svakog  radnog dana, u vremenu od 10 do 18 časova , osim nedelje, kada će se izdavati vaučer koga će biti potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

“Podizanje plastičnih kartica za sve one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 15. do 17. jula biće od srede 21. jula, a za one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 19. do 22. jula, biće na dan prve utakmice u Nišu na biletarnici ispred hale Čair”, saopštili su iz FK Radnički.

Cene su 1.500 dinara za južnu tribinu, 3.000 dinara za istočnu i zapadnu, dok će oni koji žele da gledaju utakmice iz lože morati da izdvoje 15.000 dinara.

Dodaju da je za kupovinu sezonskih ulaznica potrebno poneti bilo koji identifikacioni dokument sa fotografijom, a svi vlasnici sezonskih ulaznica imaće popust od 20% za kupovinu proizvoda Fudbalskog kluba Radnički u radnji sportske opreme “Makron”.

Iz kluba kažu da lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti kartu.

“U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca”, navode u klubu.

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Linglong Superlige Srbije i Kupa Srbije koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2021/22.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Busy Signal
Za 1 minut

Mariwana

Busy Signal
Protoje
Za 4 minuta

Switch it Up Ft. Koffee

Protoje
Jehro
Za 8 minuta

Life

Jehro
Black Pumas
Za 12 minuta

Colors

Black Pumas
Bobby Blue Bland
Za 15 minuta

Ain't No Love in the Heart of the City

Bobby Blue Bland

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend