Sport

Od sutra prodaja sezonskih ulaznica za utakmice Radničkog

foto: FK Radnički
Meraklije će od sutra, 15. jula pa sve do narednog četvrtka 22. jula. moći da kupe sezonske karte za utakmice omijenog kluba. Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na biletarnici ispred hale Čair, svakog  radnog dana, u vremenu od 10 do 18 časova , osim nedelje, kada će se izdavati vaučer koga će biti potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

„Podizanje plastičnih kartica za sve one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 15. do 17. jula biće od srede 21. jula, a za one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 19. do 22. jula, biće na dan prve utakmice u Nišu na biletarnici ispred hale Čair“, saopštili su iz FK Radnički.

Cene su 1.500 dinara za južnu tribinu, 3.000 dinara za istočnu i zapadnu, dok će oni koji žele da gledaju utakmice iz lože morati da izdvoje 15.000 dinara.

Dodaju da je za kupovinu sezonskih ulaznica potrebno poneti bilo koji identifikacioni dokument sa fotografijom, a svi vlasnici sezonskih ulaznica imaće popust od 20% za kupovinu proizvoda Fudbalskog kluba Radnički u radnji sportske opreme „Makron“.

Iz kluba kažu da lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti kartu.

„U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca“, navode u klubu.

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Linglong Superlige Srbije i Kupa Srbije koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2021/22.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keith Urban
Pre 5 minuta

One Too Many With Pink

Keith Urban
Jason Derulo
On Air!

Want to Want Me

Jason Derulo
Jain
Za 0 minuta

Dynabeat

Jain
Alex Cameron
Za 3 minuta

Politics of Love

Alex Cameron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend