Sport

Planinarsko orijentaciono takmičenje kup “Car Konstantin” kod Vizitorskog centra Cerjanske pećine

Vizitorski centrar kod Cerjanske pećine Foto: Grad Niš
Planinarsko-sportski klub “Mosor” iz Niša i Planinarski savez Srbije organizuju 3. kolo planinarsko-orijentacionog takmičenja kup “Car Konstantin” u subotu 4. juna kod Vizotorskog centra Cerjanske pećine. Takmičenje počinje u 11 sati.

Više od stotinu takmičara iz različitih krajeva Srbije nadmetaće se za titulu najboljeg, a planirani i planinarke  biće podeljeni u četiri starosne kategorije koje čine: pioniri, juniri i seniori i vetarni.  Takmičenje se odvija u ženskoj i muškoj konkurenciji, a oragnizatori navode da se u ovom takmičenju mogu oprobati i avanturistički nastrojeni građani – u kategoriji rekreativaca.

“U ovom interesantnom događaju mogu da učestvuju i građani – u posebnoj kategoriji rekreativaca, a njihovi zadaci biće prilagođeni toj kategoriji učesnika. Broj članova ekipe za rekreativni orijentiring nije ograničen”, navode organizatori.

Registracija učesnika počinje u 10 sati i trajeće do 10:30, dok će već u 11 sati prvi takmičari zauzeti položaje. Predviđeno vreme trajanja takmičenja je 4  sata tj. do 15 sati, a proglašenjje pobednika i dodela medalja su prema rasporedu predviđeni od 16 sati.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Niša, Opštine Pantelej i Turističke organizacije Niša, kao deo proslave Gradske slave Sv. car Konstantin i carica Jelena.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 42 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 45 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 49 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 53 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 57 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend