Sport

Planinarsko orijentaciono takmičenje kup „Car Konstantin“ kod Vizitorskog centra Cerjanske pećine

Vizitorski centrar kod Cerjanske pećine Foto: Grad Niš
Planinarsko-sportski klub “Mosor” iz Niša i Planinarski savez Srbije organizuju 3. kolo planinarsko-orijentacionog takmičenja kup “Car Konstantin” u subotu 4. juna kod Vizotorskog centra Cerjanske pećine. Takmičenje počinje u 11 sati.

Više od stotinu takmičara iz različitih krajeva Srbije nadmetaće se za titulu najboljeg, a planirani i planinarke  biće podeljeni u četiri starosne kategorije koje čine: pioniri, juniri i seniori i vetarni.  Takmičenje se odvija u ženskoj i muškoj konkurenciji, a oragnizatori navode da se u ovom takmičenju mogu oprobati i avanturistički nastrojeni građani – u kategoriji rekreativaca.

„U ovom interesantnom događaju mogu da učestvuju i građani – u posebnoj kategoriji rekreativaca, a njihovi zadaci biće prilagođeni toj kategoriji učesnika. Broj članova ekipe za rekreativni orijentiring nije ograničen“, navode organizatori.

Registracija učesnika počinje u 10 sati i trajeće do 10:30, dok će već u 11 sati prvi takmičari zauzeti položaje. Predviđeno vreme trajanja takmičenja je 4  sata tj. do 15 sati, a proglašenjje pobednika i dodela medalja su prema rasporedu predviđeni od 16 sati.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Niša, Opštine Pantelej i Turističke organizacije Niša, kao deo proslave Gradske slave Sv. car Konstantin i carica Jelena.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

James Brown
Za 0 minuta

It's a Man's Man's World

James Brown
R.E.M.
Za 3 minuta

Uberlin

R.E.M.
Blue Murder
Za 7 minuta

Jelly Roll

Blue Murder
Robyn Adele Anderson
Za 12 minuta

Lose Yourself (Eminem)

Robyn Adele Anderson
Brenton Wood
Za 16 minuta

The Oogum Boogum Song

Brenton Wood

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend