Sport

Poslednji turnir Balkanske lige košarke u kolicima održaće se u Sofiji

Foto: KKK Nais
Ovosezonska Balkanska liga košarke u kolicima svoj epilog dobiće u Sofiji, gde će se odigrati poslednji turnir predviđen za ovu sezonu. U jednom trokolu i šest utakmica učestovaće niški KKK Nais, KK OSI Paramont, KKK Bijeljina i BKHU Levski.

Pred ovaj poslednji turnir na prvoj poziciji na tabeli nalazi se crnogorska ekipa KK OSI Paramont sa pet pobeda, jednim porazom i osvojenih 11 bodova. Na drugom mestu je KKK Bijeljina iz istoimenog grada sa 10 bodova, odnosno učinkom od četiri pobede i dva poraza. Domaćin finalnog turnira BKHU Levski je treći, sa tri pobede i isto toliko poraza i devet bodova. KKK Nais se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, oni imaju šest osvojenih bodova, ali i učinak od šest poraza.

Kako napominju iz niškog kluba u Sofiju idu da se dostojno predstave. „Ionako slab ovosezonski roster će biti dodatno skraćen, ali dovoljno dobar da pruži kvalitetnu igru. Ulogu favorita prepuštamo protivnicima. Očekujem da će neki naši igrači iskoristiti veliku minutažu„, istakao je član kluba Filip Jovanović. Ovo je druga sezona da se organizuje Balkanska liga košarke u kolicima, a prošlogodišnji šampion bila je ekipa KKK Bijeljina.

Dragan Jevremovic

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Tones And I
Za 1 minut

Eyes Don't Lie

Tones And I
Balthazar
Za 4 minuta

Fever

Balthazar
Gwen Stefani
Za 9 minuta

Cool

Gwen Stefani
Britney Spears
Za 12 minuta

(You Drive Me) Crazy

Britney Spears
Bangles
Za 15 minuta

Walk Like An Egyptian

Bangles

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend