Sport

Radnički poziva navijače da predlože novog trenera

Foto: FK Radnički Niš
Fudbalski klub Radnički saopštio je da traži novog trenera s kojim će krenuti u nove pobede, a navijači Meraklija su pozvani da daju sugestije.

Za Real sa Nišave je prošao težak period. Fudbaleri su uspeli da se izbore za mesto u Superligi Srbije, a sada se traži novi trener i pozivaju sugrađani da im svoje predloge šalju kako bi zajedno odlučili ko će biti novi vođa. Poručuju da ne žele da se ponovo nađu u neizvesnoj situaciji u kakvoj su bili doskora.

Povodom pisanja pojedinih medija da se u klub vraća Lalatović, Meraklije su se oglasile i negirale da je odlučeno ko će biti novi trener i pozvale svoje navijače da predlažu.

“Teška godina je iza Radničkog – da se više nikada ne ponovi! Iako su se u novinama pojavili razni natpisi poslednjih dana, još uvek nije odlučeno ko će sa klupe predvoditi naš Radnički. Dilemu želimo da razrešimo pravim i iskrenim Meraklijama! Zato pitamo Nišlije, koga biste vi najradije videli na klupi Radničkog naredne sezone?”

Pozivaju da se izjasne u komentarima objave koga bi želeli da vide.

“Pišite nam vaše predloge u komentaru, a mi obećavamo da ćemo se potruditi da trener kome poklonite najviše poverenja bude na kormilu Radničkog naredne sezone”, pozivaju iz kluba.

Za sada je najviše glasova dobio Lalatović, ali je bilo i onih koji na toj poziciji vide Piksija, Murinja i Milana Rastovca.

Pojedini komentarišu i da je neprofesionalno da se navijači pitaju ko će biti novi trener, te bi, kako kažu, zbog toga bilo najbolje smeniti kompletnu upravu kluba.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 55 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 52 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 48 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 44 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend