Sport

Sportski centar „Mini Pazova” u Nišu, radovi kreću sredinom godine

Foto: Pixabay
U Nišu će biti izgrađen sportski centar „Mini Pazova” na lokaciji Lozni kamen, a radovi će početi najkasnije sredinom godine, naveli su Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša i Fudbalski savez regiona Istočne Srbije, nakon što je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović posetio Niš. Sportski centar prostiraće se na površini od 6.7 hektara, sa četiri terena i ostalim sadržajima.

Na sastanku u Nišu, kom su prisustvovali potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović, rukovodstvo Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, dogovorena je izgradnja sportskog centra u Nišu. Sportski centar „Mini Pazova” biće izgrađen na teritoriji GO Niška Banja, na površini od 6.7 hektara. U okviru fudbalskog kompleksa naći će se po dva terena sa prirodnom i veštačkom travom, tribine, upravna zgrada sa svim pratećim sadržajima, reflektori itd.

Za izgradnju ovog sportskog centra, Fudbalski savez Srbije već je opredelio sredstva, naveo je Nedimović. „Preostaje samo da se krene sa realizacijom, s obzirom na to da je u proteklom periodu već izrađena sva potrebna projektna dokumentacija”, navode iz FSRIS.

„Veliki i značajan projekat za Niš, grad koji voli fudbal, je pred nama”, najavila je izgradnju gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je ovu vest podelila preko svog instagram naloga. Ona je navela da će se  sportski centar naći odmah do akva parka koji se gradi. „Biće to centar za potrebe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Istočne Srbije koji će sa našim gradom biti partneri na projektu”, navela je gradonačelnica.

Radovi na izgradnji sportskog centra trebalo bi da počnu čim dođe proleće, a najkasnije sredinom godine.

 

Ganja Nikolić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Nina Simone
Za 2 minuta

My Baby Just Cares For Me

Nina Simone
Ekatarina Velika
Za 6 minuta

Pored Mene

Ekatarina Velika
Tam Tam
Za 11 minut

Jockey

Tam Tam
Lacni Franz
Za 14 minuta

Naj Ti Poljub Narise Ustnice

Lacni Franz
Greentea Peng
Za 19 minuta

Hu Man

Greentea Peng

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend