Sport

Trener kik-boks kluba “Niš” Srđan Radulović novi selektor Srbije

Trener kik-boks kluba "Niš" Srđan Radulović novi je selektor Srbije u ovom sportu. On je na ovu funkciju izabran na osnovu javnog konkursa za tu poziciju, koji je sproveo upravni odbor Kik-boks saveza Srbije. Radulović je izrazio veliko zadovoljstvo prilikom ovog izbora i rekao je da će se, zajedno sa stručnim štabom i najboljim kik-bokserima Srbije, truditi da dostojno predstavlja Srbiju.

Kako je za City Smart radio rekao, posao mu nije nepoznat jer je već radio kao trener reprezentacije, a sada će i zvanično biti selektor. Istakao je da je zadovoljan ovim izborom, koji je došao u ovom trenutku njegovog života. A reprezentacija se polako priprema za nove pobede.

“Sada idem za Beograd. Za vikend će biti odabir najboljih igrača koji će ući u reprezentaciju. Posle toga nas očekuje i prvo međunarodno prvenstvo pa ćemo videti kako će da bude. Situacija je teška zbog korone, ali idemo optimistično u nove pobede”, kazao je Radulović.

Nagrada u vidu selektorske pozicije nije iznenađenje kada se uzmu u obzir dobri rezultati klubova koje je trenirao. Zadatak Srđana Radulovića u naredne 4 godine biće uspesi reprezentacije. Na poziciji selektora kik-boks nacionalnog tima Srbije biće u periodu od 2021. do 2025. godine.

Srđan Radulović je rođen 30. novembra 1971. godine. Od detinjstva se bavio borilačkim sportovima. Jedan je od pionira kik-boksa na Kosovu i Metohiji i u centralnoj Srbiji. Svoju trenersku Karijeru je započeo kao osnivač i trener kik-boks kluba “Miloš Obilić” u Prištini 1994. godine.

Aktuelni trener kik-boks kluba Niš obavio je dobar posao i u Nišu. Kik-bok klub “Niš” je nekoliko godina proglašavan za najuspešniji u Srbiji. Ispod Radulovićevih fokusera iznedreno je preko 200 šampiona države, Balkana, Evrope i sveta.

Radulović je dugogodišnji član stručnog štaba i trener reprezentacije. Trenirao je ekipu Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, a zatim i Srbije. Takođe je i osnivač više klubova u centralnoj Srbiji, kao što su Bor 1999, Prokuplje 2000, Kosovska Mitrovica 2007, Niš 2007 i drugi. Predsednik je Kik boks saveza centralne Srbije.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Alessia Cara
Za 0 minuta

Here

Alessia Cara
Kovacs
Za 3 minuta

Diggin

Kovacs
Meg Myers
Za 7 minuta

Running Up That Hill

Meg Myers
Kurt Maloo
Za 11 minut

Day of the Man With a Heart of Gold

Kurt Maloo
Honne
Za 14 minuta

What Would You Do (feat. Pink Sweat)

Honne

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend