Sport

Trener Radničkog posle dve odigrane utakmice napušta klub, odložen meč protiv Metalca

foto: FK Radnički
Nakon 20 dana otkako je predstavljen novi, a sada već bivši trener, Radomir Koković rešio je da napusti klub sa Čaira.

Koković je sa klupe predvodio Radnički u samo dve utakmice i ostvario jednu pobedu i jedan poraz. Odlučio je da napusti niški tim, jer kako kaže, postoje nepremostive razlike i drugačiji pogledi na fudbal.

„Podneo sam ostavku zbog nepremostivih razlika. Nemamo isti pogled na fudbal i na to kako tim treba da igra i izgleda sto je sasvim u redu. Imao sam punu podršku i imao potpunu autonomiju u radu dok sam bio u klubu. Rastali smo se korektno i prijateljski. Fudbalskom klubu Radnicki, igračima, upravi i navijačima želim sve najbolje u nastavku sezone“, saopštio je Koković.

Nakon što je Koković podneo ostavku, Radnički će ponovo morati da traži šefa stručnog štaba i četvrtog od početka sezone tekuće fudbalske sezone.

Podsetimo, Radnički je predsezonu počeo sa Nenadom Lalatovićem na klupi, u sezonu je krenuo sa Aleksandrom Stankovićem na čije mesto je seo Koković. Govori se da bi na mesto Kokovića sada mogao da se nađe nekadašnji trener Nišlija Radoslav Batak.

Utakmica protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je trebalo da se igra u okviru 10. kola Linglong Superlige Srbije odložena je zbog bolesti više igrača Radničkog.

„Fudbaleri Radničkog dobili su stomačni virus, broj obolelih je toliki da odigravanje ove utakmice nije bilo moguće, pa su čelni ljudi Superlige uvažili zahtev Radničkog i odložili meč“, poručuju iz niškog kluba.

Novi termin ovog susreta biće naknadno određen

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Madame Piano
Za 0 minuta

Da Tebe Nema

Madame Piano
Stereo Banana
Za 5 minuta

Hare Hare

Stereo Banana
Tonino Carotone And Manu Chao
Za 8 minuta

La Trampa

Tonino Carotone And Manu Chao
Big Mountain
Za 12 minuta

Baby I Love Your Way

Big Mountain
Anastacia
Za 16 minuta

Best Days

Anastacia

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend