Vesti

Zbog niskih temperatura grejanje će se nastaviti i nakon 15. aprila

JKP "Gradska toplana" nastaviće sa isporukom toplotne energije i nakon 15. aprila zbog niskih temperatura koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod. Proizvodnja i isporuka toplotne energije će trajati do porasta spoljne temperature vazduha, naveli su iz ovog preduzeća.

“S obzirom na najavljene spoljne temperature vazduha od strane RHMZ-a, JKP “Gradska toplana” Niš će nastaviti sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije i nakon 15. aprila”, naveli su iz ovog preduzeća. Grejanje će biti obustavljeno kada spoljna temperatura poraste. Ipak, proizvodnja i isporuka toplotne energije trajaće najduže do 3. maja kada je i zvaničan kraj grejne sezone.

Napomenuli su još da svaka stambena jedinica može tražiti prestanak isporuke toplotne energije posle 15. aprila bez obzira na temperature. Potrebno je da upute pisani zahtev Gradskoj toplani, koja će onda obustaviti isporuku grejanja toj stambenoj jedinici.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018/4239-188 i 0800/200-018, svakog radnog dana u bilo koje vreme. Takođe, to možete uraditi i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ulici Blagoja Parovića broj 3. To možete učiniti svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 35 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 32 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 28 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 24 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend