Zdravlje

Deo Čaira postaje punkt za vakcinaciju

VIP salon u Čairu postaje punkt za vakcinaciju gde će se obavljati imunizacija stanovništva. Ovaj deo hale Čair može da primi dosta ljudi, a u njemu će se nalaziti nekoliko mini punktova za vakcinaciju, najavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Iz Doma zdravlja potvrdili su da je punkt za vakcinaciju otvoren.

„Ulaz se nalazi pored hotela Centroturist, jasno je obeležen, lako dostupan i prilagođen osobama sa invaliditetom. Radno vreme je od 10:00 do 17:00 časova“, napisali su na sajtu Doma zdravlja.

Sotirovski je najavila da deset timova Doma zdravlja treba da se preseli u taj prostor u Čairu, kao i da je urađena dezinfekcija, dopremljena oprema za unos podataka i da je inspekcija uradila svoj posao. Rekla da je interesovanje građana za vakcinaciju veliko, da se vakcinisalo oko 6.000 ljudi, a da je u Niš stiglo 10.200 doza kineske vakcine. Dolazak ruske vakcine očekuje se od ponedeljka, dok će nove količine pristizati kako se bude trošila.

Podsetimo, građani se za vakcinu mogu prijaviti preko eUprave ili kol centra. Direktor Doma zdravlja prof. dr Milorad Jerkan ranije je rekao da mogu doći i oni koji se nisu prijavili, da će svi dobiti vakcinu i da niko neće biti vraćen.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 23 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 27 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 30 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 34 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 38 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend