Društvo Zdravlje

Nišlijka tvrdi da pacijenti na Infektivnoj klinici ne mogu da se okupaju jer nema tople vode, UKC negira navode

Foto: Pixabay
Na mejl naše redakcije javila se sugrađanka koja tvrdi da u toaletima Klinike za infektivne bolesti u Nišu nema tople vode. Prema njenim rečima pacijenti smešteni na ovoj klinici nemaju mogućnost da se okupaju s obzirom na to da tople vode nema. Međutim, rukovodstvo ove klinike tvrdi drugačije.

Jedna Nišlijka se obratila na adresu naše redakcije sa molbom da problem koji kako tvrdi muči pacijente smeštene na Klinici za infektivne bolesti Unverzitetskog kliničkog centra, postane vidljiv.

“Obavestavam vas da na infektivnoj klinici u Nisu nema tople vode u wc-u. Bruka i sramota, kao da smo u XV-om veku, a ne XXI -om. Strasno!!! Bolesnici ne mogu da se okupaju!”, piše sugrađanka.

Dodaje da je o problemu izvestila upravu Univerzitetskog kliničkog centra, ali se mejl vratio, te joj  nije ostalo ništa drugo da da se obrati medijima u nameri da se problem pacijenata koji leže na ovoj klinici što pre reši.

U Univerzitetskom kliničkom centru, međutim tvrde da nema problema sa dotokom tople vode na Klinici za infektivne bolesti  u Nišu.

“Klinika za infektivne bolesti ima preko 50 toaleta i prema rečima nadležnih na ovoj klinici, problem sa toplom vodom ne postoji ni na jednom mokrom čvoru, tj. u svim toaletima ima tople vode”, odgovorili su na naš upit u vezi s temom iz Univerziteskog kliničkog centra.

Ističu da nije nemoguće da dođe do kvara, ali ukoliko se to i dogodi on biva saniran odmah po prijavi i dodaju na na Klinici za infektivne bolesti nije prijavljen ni jedan kvar na vodovodnoj mreži.

Jelena Jocić

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 33 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 36 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 40 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 44 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 48 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend