Zdravlje

Poklon vaučeri i za vakcinisane u tržnim centrima u Nišu

Foto: City Smart
Niš se pridružio listi gradova koji će građanima vakcinisanim u tržnim centrima dodeljivati poklon vaučere. Pored Beograda i Novog Sada, sada će vaučeri biti dostupni i u Nišu, i to u tržnim centrima Delta Planet, Forum i Roda, najavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Niša.

Vaučere će dobiti prvih 50 građana koji se vakcinišu na punktovima u navedenim tržnim centrima. U sva tri tržna centra biće podeljeno ukupno 150 vaučera.

„Akcija počinje sutra u TC „Delta Planet“, a nastavlja se u subotu, 15. maja i nedelju, 16. maja 2021. godine u TC „Forum“ i TC „Roda“. U sva tri tržna centra biće podeljeno 150 poklon vaučera“ naveli su na sajtu Grada.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski kazala je da je Niš prvi po broju vakcinisanih jer se imunizovalo 50 odsto stanovnika. Ipak, prema njenim rečima, to nije dovoljno da bismo bili potpuno bezbedni i zaštićeni. Ona je zbog toga pozvala sve koji to već nisu učinili da se vakcinišu.

A u niškom Domu zdravlja kažu da je smanjen broj pregleda u kovid ambulantama, ali apeluju na građane da se odazovu vakcinaciji.

Zbog smanjenog broja pregleda, kovid ambulanta „Čair“ je zatvorena. Od 11. maja svi pacijenti sa simptomima kovid infekcije javljaju se isključivo u kovid ambulantu „Duvanište“. Radno vreme ove ambulante je od 7 do 20 sati. U ambulanti „Čair“ vrši se kompletna dezinfekcija prostora.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Andrew Ridgeley
Za 2 minuta

Shake

Andrew Ridgeley
U Skriocu
Za 6 minuta

Ne Brini

U Skriocu
Piloti
Za 10 minuta

Tajna Je U Tebi Skrivena

Piloti
Virgins
Za 13 minuta

Rich Girls

Virgins
Soft Cell
Za 16 minuta

Darker Times

Soft Cell

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend