Društvo Zdravlje

„Pokreni život“ poziva na pomoć Ognjenu da pobedi rak

Foto: fejsbuk stranica Pokreni život
Humanitarna organizacija "Pokreni život" poziva sve ljude dobre volje da uplate pomoć za lečenje četvorogodišnjeg Ognjena Miličića. Za lečenje tumora na mozgu kod ovog dečaka neophodno je 2.500 evra.

Kako su naveli iz organizacije, bolest je počela maja meseca prošle godine. Dečak je u početku gubio ravnotežu, imao nestabilan hod, a kasnije se manifestovalo gubitkom vida i povraćanjem. Tokom hospitalizacije i magnetne rezonance kičmenog stuba potvrđeno je postojanje tumorskih promena. Promene su otkrivene difuzno, endokranijalno i duž kičmenog stuba.

Ovom dečaku iz Leskovca je pre četiri meseca dijagnostifikovan tumor na mozgu. Na inicijativu roditelja, a na osnovu prethodne dijagnostike, dete je operisano 1. septembra prethodne godine u Turskoj, u klinici Acibadem. Troškovi tretmana, vitamina, medikamenata, posebne ishrane i preparata na biljnoj bazi prevazilaze finansijske mogućnosti roditelja.

„Pomozimo Ognjenu da pobedi rak!“, apeluju iz organizacije „Pokreni život“. Fondacija je do sada prikupila ukupno nešto više od 109.000 dinara, a korisnik je iskoristio skoro 40.000 hiljada, navode oni. Potrebno je još novca za Ognjenovo lečenje, kao i za lečenje drugih korisnika fondacije.

Uplate su moguće na dinarski račun: 165-7010855807-48, kao i na IBAN (EUR): RS351657010855831-73, otvoren u Addiko banci. Novac se može donirati i putem PayPal naloga, sa svrhom: Ognjen Milčić.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Savage Rose
Za 0 minuta

Meet Me There

Savage Rose
Kylie Auldist
Za 4 minuta

No Use

Kylie Auldist
Gloria Gaynor
Za 8 minuta

I Will Survive

Gloria Gaynor
Lacni Franz
Za 11 minut

Naj Ti Poljub Narise Ustnice

Lacni Franz
Nicim Izazvan
Za 15 minuta

Jer Te Vise Ne Volim

Nicim Izazvan

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend