Društvo Zdravlje

UKC Niš raspisao konkurs za 48 zdravstvenih radnika

Univerzitet Kliničkog centra Niš primiće nove radnike u stalni radni odnos. Prednost će imati kandidati sa dužim radnim stažom na određeno. Otvorena su mesta za 22 medicinske sestre, 16 viših medicinskih sestara, 3 pedijatrijske sestre, 2 ginekološko-akušerske sestre, 2 laboratorijska tehničara, 2 viša radiološka tehničara i jednog fizioterapeuta

Raspisan je novi konkurs za 48 radnih mesta u Kliničkom centru u Nišu. Rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja oglasa na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje. Oglas  je objavljen i na internet stranici Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Na oglas se zainteresovani koji uspunjavaju uslove konkursa mogu prijaviti lično i to na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra Niš ili preporučenom poštom na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića broj 48, sa napomenom “Za oglas” i napomenom za koje radno mesto konkurišu, navode u tekstu oglasa.

Potrebno je da kandidati imaju potvrde o obrazovanju za svaki od poslova za koji je oglas raspisan. Kandidati dostavljaju i uverenje o položenom stručnom ispitu i licencu nadležne komore, ako je kandidat iz radnog odnosa, ili rešenje o upisu u komoru ako kandidat nije u radnom odnosu, navode u objavljenom oglasu za posao.

,,Odabrani kandidati mogu biti pozvani na razgovor sa Кomisijom a u cilju davanja predloga o izboru kandidata”, navode u konkursu.

Кonačnu odluku o izboru kandidata za prijem 48 zdravstvenih radnika u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom, doneće v.d. direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Кomisije.

Međutim, kako kaže Perišić, na posao će primiti one koji najduže rade na određeno u niškom Kliničkom centru. Ističe da ipak u ovom prijemu rad u kovid zonama neće biti uziman za kriterijum da li će neki biti primljen ili ne.

,,Rešenjem v.d.direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš,formiraće se Кomisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos”, saopštili su.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 28 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 25 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 21 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 17 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend