Zdravlje

UKC Niš raspisao konkurs za zdravstvene i nemedicinske radnike

Univerzitetski klinički centar Niš raspisao je konkurs za zapošljavanje novih radnika, na neodređeno i određeno vreme. Otvoreno je 40 slobodnih mesta za zdravstvene i 20 za nemedicinske radnike. Za radnike na određeno vreme je otvoreno 39 mesta za medicinare i 5 mesta za higijeničare. Kako piše u oglasu, radnici koji budu izabrani za stalno biće prvo na probnom radu koji će trajati 6 meseci.

Kako piše u oglasu Univerzitetskog  kliničkog centra Niš, traži se 6 viših medicinskih sestara, 29 medicinskih sestara ,2 pedijatrijske sestre i 3 viša radiološka tehničara za stalni radni odnos.

Pored toga Univerzitetski Klinčki centar u Nišu traži i 20 nemedicinskih radnika koji će biti primljeni za stalno sa punim radnim vremenom: 2 diplomirana inženjera elektrotehnike ili elektronike 1 strukovnog inženjera ili inženjera zaštite na radu 1 strukovnog inženjera ili inženjera za zaštitu životne sredine, 3 elektroteničara, 4 službenika obezbeđenja, 2 vodoinstalatera, 1 stolara, 1 molera ,2 kuvara, 3 higijeničara.

Kada je reč o zapošljavanju na određeno vreme, iz UKC-a traže 18 viših medicinskih sestara, 14 medicinskih sestara, 3 pedijatrijske sestre, 3 laboratorijska tehničara i jednog fizioterapeuta. Takođe, UKC Niš traži i 5 higijeničara sa kojima bi, kako se navodi, bio potpisan ugovor na određeno vreme sa probnim radom od 6 meseci, a koji može da traje najviše 2 godine.

Poziv medicinskim i nemedicinskim radnicima na sajtu UKC Niš i NSZ, objavljen je u petak 26. marta.  Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove, mogu da se jave u roku od 8 dana po objavljivanju oglasa. Njihova obaveza je da pošalju biografiju i potrebnu dokumentaciju, koja je dostupna na sajtu.

Navodi se i da kandidati moraju lično da podnesu prijave na pisarnici UKC Niš, ili preporučenom poštom na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića broj 48, uz napomenu “Za oglas” i napomenom za koje radno mesto konkurišu.

Podsetimo se, poslednji put je Univerzitetski klinički centar Niš zaposlio 48 zdravstvenih radnika za stalno početkom marta, a tada su prednost radnici ove ustanove koji su duže bili angažovani na određeno vreme u UKC Niš.

Rezultati ovog konkursa će biti objavljeni na sajtu UKC Niš.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za -0 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 57 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 53 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 49 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend