Zdravlje

Vakcinacija mladih u Oficirskom domu uz vaučer i poklone

Akcija vakcinisanja čiji je inicijator Kancelarija za mlade biće organizovana u Oficirskom domu, 9. juna, od 11 do 14 časova.

Kako bi podstakli mlade da se što pre vakcinišu, iz Kancelarije za mlade i Doma zdravlja su organizovalii akciju pod sloganom “Vreme je za pravu normalnost”, a oni uzrasta od 15 do 35 godina koji se tog dana budu vakcinisali dobiće kao poklon ulaznice u Narodni muzej i vaučer za trening.

Vakcinacija je, saopštavaju, namenjena mladima uzrasta od 15 do 35 godina starosti, ali i svim ostalim zainteresovanim licima, bez obzira na godine starosti.

“Srećni smo da smo u prilici da kao Kancelarija za mlade Grada Niša damo doprinos borbi protiv nevidljivog neprijatelja. Verujemo da će se u sredu dosta mladih ljudi vakcinisati. Kako kažu, vreme je da mi mladi zadamo poslednji udarac ovom virusu“ , izjavio je Jovan Milić, ispred Kancelarije za mlade Grada Niša i dodao da su zahvalni svim učesnicima.

“Zahvalni smo Domu zdravlja Niš, ali i Turističkoj organizaciji Grada Niša, Narodnom muzeju u Nišu i klubu Top Form plus. Svi oni koji se budu vakcinisali dobiće poklon ulaznicu za ulaz u objekte Narodnog muzeja u Nišu i to 15. juna, ali i vaučer za 15 dana treninga.“

Vakcinalni punktovi biće otvoreni u Oficirskom domu u Nišu tačno u 11 časova, dok je u planu da vakcinacija traje do 14 časova.

“Vakcinacijom pre svega štitimo sebe, svoje najmilije, ali i celokupno društvo. Vreme je da se država otvori i da se svi vratimo normalnom životu. Kroz slogan vreme je za „pravu normalnost“, želimo da ukažemo na to da je došlo vreme da uz dostupne vakcine zadamo poslednji udarac nevidljivom neprijatelju“ – poručili su iz Kancelarije za mlade Grada Niša.

U sredu, 9. juna vakcinu će primiti i Jovan Milić, ispred Kancelarije za mlade Grada Niša i Milutin Jevtić, predsednik Saveta za mlade Skupštine Grada Niša.

Vakcinaciju bez zakazivanja zainteresovani mogu primiti i u tržnim centrima „Delta“, „Roda“ i „Forum“.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 13 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 10 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 6 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
On Air!

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 1 minut

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend