Film

Ne propustite da pogledate u „Kupini“!

Očekuje nas nova filmska nedelja u bioskopu "Kupina, sa uzbudljivim naslovima: "Lavirint - Beg kroz zgarište", "Poseta" i "Nevidljivi dečak".

„Lavirint – Beg kroz zgarište“

U sledećem poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas (Dilan O’Brajen) i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.
Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

„Poseta“

Scenarista/reditelj/producent M. Najt Šjamalan („Šesto čulo“, „Znaci“) i producent Džejson Blum („Paranormalna aktivnost“, „Pročišćenje“) žele vam dobrodošlicu u novi Univerzalov film „Poseta“.
Šjamalan se vraća svojim korenima strašnom pričom o bratu i sestri koji su poslati na udaljenu farmu u Pensilvaniji kod svoje babe i dede na nedelju dana. Kad deca otkriju da je stariji bračni par umešan u nešto duboko uznemiravajuće, shvatiće da su im šanse da se vrate kući svakim danom sve manje i manje.

„Nevidljivi dečak“

Majkl ima 13 godina i živi u mirnom pomorskom gradiću. Niko ga ne smatra popularnim u školi, niti da je dobar učenik ili spretan sportista. Ipak, duboko u sebi on ne mari za to. Majkl samo želi da privuče pažnju Stele, devojke u koju ne može da prestane da gleda tokom časova. Oseća da je ona potpuno nesvesna njegovog prisustva. Jednog dana monotoniju normalnog života razbija neverovatno otkriće. Majkl se pogleda u odgledalo i shvata da je nevidljiv. Najuzbudljivija avantura njegovog života može da počne.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Generacija 5
Za 1 minut

Ti I Ja

Generacija 5
Josipa Lisac
Za 5 minuta

Lezaj Od Suza

Josipa Lisac
Fleetwood Mac
Za 9 minuta

Big Love

Fleetwood Mac
Supertramp
Za 13 minuta

The Logical Song

Supertramp
Caroline Polachek
Za 17 minuta

Sunset

Caroline Polachek

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend