Film

Tri nova filma u „Kupini“

U bioskopu "Kupina" ne propustite da pogledate akcionu avanturu zasnovanu na najprodavanijoj i nagrađivanoj video igri "Hitman: Agent 47", najluđu komediju ovog leta "Sve što poželiš" i 3D animiranu avanturu, adaptaciju svetskog fenomena,video igre, "Zmajevo gnezdo: Zora ratnika".

„Hitman: Agent 47“

U fokusu filmske priče je elitni i genetski modifikovani ubica poznat po tetovaži na vratu koju čini specifični bar kod. Njegov najnoviji “cilj za uklanjanje” je mlada žena koja se nalazi u bekstvu od moćnih i tajnih snaga. Misija donosi iznenađujuće otkriće o Agentu 47 i njegovom plenu.

„Sve što poželiš“

Komedija govori o razočaranom nastavniku, Nilu Klarku (Peg) koji će iznenada dobiti moć da uradi sve što poželi.
Ove moći će mu dati grupa vanzemaljaca koja ga posmatra iz dubokog svemira. Ono što Nil ne zna jeste to da će način na koji koristi svoje nove moći usloviti sudbinu čovečanstva. Jedan pogrešan potez i vanzemaljci će uništiti Zemlju zauvek.

Dok se bori sa ovim neverovatnim moćima, Nil se takođe trudi da osvoji srce devojke koja živi na spratu ispod njegovog, Ketrin, a u tome će mu pomoći verni pratilac, pas Denis (glas Robina Vilijamsa, njegova poslednja filmska uloga). Ketrinin bivši dečko će se pojaviti u međuvremenu i postati Nilov pravi neprijatelj.
  Da li će Nil upotrebiti svoje moći kako treba? Hoće li osvojiti devojku svojih snova? I hoće li Denis ispuniti svoje snove, ili samo san o psećim biskvitima? Sudbina planete zavisi od Nilovih dela…

„Zmajevo gnezdo: Zora ratnika“

3D film Dragon Nest: Warrior’s Dawn (prvobitno nazvan Dragon Nest: Rise of the Black Dragon) je adaptacija popularnog MMORPG Dragon Nest iz „Shanda” igara u saradnji sa „Mili Pictures”. Ovaj film je režirao Bil Borden, koji je takođe režirao i „Upoznajte Robinsonove”, „High School Musical“ seriju i ,,Kung Fu frku”.
Pre mnogo vremena boginja Altea stvorila je divan svet. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao u harmoniji i prosperitetu. Međutim, Altein uspeh je probudio zavist i ogorčenje u svetu bogova. Zli neprijatelji su otrovali boginju i stoga stvorili haos i patnju u nekada mirnoj zemlji. SINHRONIZOVANO!

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Arkells
Za 1 minut

One Thing I Know

Arkells
Alfie Templeman
Za 5 minuta

Leaving Today

Alfie Templeman
Roosevelt feat. Nile Rodgers
Za 9 minuta

Passion

Roosevelt feat. Nile Rodgers
Laid Back
Za 13 minuta

Tricky Kind of Thing

Laid Back
Niia
Za 17 minuta

Day & Night

Niia

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend