Zabava

Haris Džinović peva za doček na Trgu kralja Milana

Foto: D.J.
Nišlije će u novogodišnjoj noći na centralnom gradskom trgu zabavaljati folk pevač Haris Džinović, potvrdili su čelnici gradske vlasti. Nišlije će koncert poznatog pevača koštati nešto više od 7 miliona dinara, kada se saberu troškovi nastupa i produkcije.

„Gradonačelnica Dragana Sotirovski je novinarima potvrdila da je javna nabavka završena i da će na Trgu nastupiti filk pevač. „Zabavljaće nas u najluđoj noći Haris Džinović, ovih dana se očekuje potpisivanje ugovora i mislim da Grad Niš to zaslužuje“, kazala je gradonačelnica.

Na pitanje novinara koliko će doček koštati Nišlije odgovorila je da to pitanje treba uputiti direktoru Niškog kulturnog centra koji je i zvaničan organizator a potom objasnila. „Biće tu i prijatelja Grada Niša i pomoći iz budžeta.  Misllim da su građani Niša to zaslužili. Dakle korona nam je prošla, Niš je veliki grad i treba da ima organizovan doček na Trgu“, kaže Sotirovski.

Ističe da su gotovo svi hoteli bukirani i da su brojni strani turisti odabrali Niš kao destinaciju u kojoj će provesti najluđu noć. „Gotovo svi hoteli su bukirani, pre svega gostima iz inostranstva, ne samo da su tu komšije iz susedne Bugarske i Severne Makedonije, već iz Rumunije. Ne vidim razloga, ako Grad već ima para i ima mogućnosti, zašto da ne organizuje doček na trgu?“

Pošto odgovor od gradonačelnice o ceni dočeka nismo dobili pozvali smo Srđan Savića, direktorom NKC-a i dobili odgovor. „Platiće se 5.170.000, a pored toga imamo još 2.000.000 za produkciju. To su troškovi koji se tiču Harisa Džinovića i produkcije. Mislim da je to primerena cena kada se uzme u obzir koje je izvođač“, kazao je Savić.

*Tekst je dopunjen nakon što smo dobili izjavu Srđana Savića, direktora Niškog kulturnog centra.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Hot Chip
Za 3 minuta

Down

Hot Chip
Raye
Za 6 minuta

Natalie Don't

Raye
Justin Timberlake
Za 9 minuta

Rock Your Body

Justin Timberlake
En Vogue
Za 13 minuta

Don't Let Go (Love)

En Vogue
Kane Brown
Za 17 minuta

What Ifs

Kane Brown

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend