IT

EESTech Challenge na Elektronskom fakultetu u Nišu

Udruženje studenata elektronike Evrope – lokalni komitet Niš organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Cybersecurity. Prijave su otvorene od 15. februara i trajaće do 11. marta. Cilj takmičenja jeste unapređivanje znanja studenata IT usmerenja iz oblasti Cybersecurity kroz seminare, radionice, video predavanja i glavni deo projekta – hakaton.

Sam projekat je podeljen u dve faze, gde se prva faza održava na lokalnom nivou na Elektronskom fakultetu u Nišu, a druga u Beogradu. Timovi od po tri člana će ovo novostečeno znanje primeniti na takmičenju koje traje 24 časa – hakatonu, koje će se održati od 19-21. marta. Pobednici lokalne runde će se nadmetati sa drugim evropskim timovima na velikom finalu  ove godine u Beogradu, gde se održava druga faza ovog internacionalnog projekta. Osim proveravanja svog znanja, studenti koji se takmiče će imati priliku da osvoje i vredne nagrade.

EESTech Challenge predstavlja idealnu priliku da studenti razmene znanja i iskustva sa studentima iz drugih delova Evrope, kao i da doprinesu razvoju svoje profesionalne mreže. Projekat takođe predstavlja odličnu šansu da kompanija stupi u kontakt sa motivisanim i sposobnim studentima koji su spremni da se suoče sa raznim tehnološkim problemima. Rad takmičara na zadatom problemu će pratiti predstavnici kompanija i na taj način će uočiti njihove kvalitete i videti ih kao buduće zaposlene.

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 46 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 42 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 39 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 34 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend