Koncerti

Goblini stižu u Niš 17. septembra: Karte su u prodaji!

Foto: Mikica Andrejić
Legendarni šabački pankeri Goblini nastupiće ponovo u Nišu posle pune četiri godine. Koncert će biti održan u petak, 17. septembra, na platou kafea „Pozornica“ u Tvrđavi sa početkom od 21.00.

Goblini će ovom prilikom promovisati svoj novi studijski album “Jednina”, koji je objavljen pre skoro dve godine pod okriljem beogradske izdavačke kuće “Metropolis Music” i na njemu se nalazi deset kompozicija. “Dugo smo radili na ovoj ploči i jako smo ponosni na ono što smo napravili. Na publici je da presudi da li je ovo dobar album“, izjavili su momci iz benda.

Pored pesama sa pomenutog albuma, na repertoaru će se, naravno, naći i sve miljenice publike, kao što su “Anja”, “Magnovenje”, “Ima nas”, “Daleki put”, “Cipjonka”, “Voz” i druge. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedan od retkih celovečernjih koncerata Goblina ovog leta.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice su u prodaji u kafeu “Pozornica”, koji se nalazi na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, kao i u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza).  

Prema aktuelnim propisima nikakve potvrde nisu potrebne za ulaz, jer će koncert biti održan sa smanjenim brojem ljudi u skladu sa sadašnjim epidemiološkim merama.

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 10 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 7 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 4 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 59 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend