Koncerti

Humanitarni koncert Bojana Marovića u Narodnom pozorištu

UCJS
U nedelju 5. decembra od 20h u sali Narodnog pozorišta održaće se humanitarni koncert Bojana Marovića. Cena karte je 500 dinara, a sav prihod je namenjen Banci dobročinstva.

Na koncertu će sem Bojana Marovića nastupili i specijalni gosti – članovi legendarne niške grupe -“Lutajuća srca” Spomenka Đokić i Vlada Crnomarković.

Karte se od danas mogu kupiti po ceni od 500 dinara na adresi UdruženjaCrnogoraca Jugosične Srbije (TC Kalča, prvi sprat lokal 67) u periodu od 12h do 17h.

Novac od prodaje karata i dobrovoljnih priloga, biće uplaćen na račun Banke dobročinstva, odakle će dalje biti raspodeljen oboleloj deci.

Humanitarka Marina Adamović kaže da će sredstva prikupljena na koncertu mnogo značiti mališanima koji boluju od raznih bolesti, baš kao i druge humanitarne akcije koje organizuju ljudi velikog srca.

Marina ističe da će sem prihoda od prodaje karata, na samom ulazu biti postavljena kutija gde će posetioci moći da ostave dobrovoljni prilog u skladu sa svojim mogućnostima.

Koncert organizuje Udruženje Crnogoraca Jugoistočne Srbije u saradnji sa Bankom dobročinstva, a pokrovitelj koncerta je Uprava za saradnju sa dijasporom-iseljenicima Crne Gore.

Bojan Marović je prisutan na balkanskoj muzičkoj sceni skoro dve decenije, snimio je tri albuma i 13 singlova, a niška publika imaće priliku da sluša neke od hitova kao što su Tebi je lako, Neka te ljubi, Bićeš moja, Više te nema i druge.

Jelena Jocić

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

  • Banka Dobročinstva zahvaljuje Udruženju Crnogoraca Jugoistočne Srbije! Takva klutrna i ljudska saradnja neophodna je u ovom kriznom vremenu. Naravno, priznanje je upućeno je i muzičarima koji spajaju dva dela nekada iste države: Lutajućim srcima i Bojanu Maroviću.

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 11 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 8 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 4 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za -0 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend