Koncerti

Kerber proslavlja 40. godina postojanja koncertom na Letnjoj pozornici

Kerberi pozvali nišku publiku, foto: M.J.
Jedan od najvećih rokenrol bendova na ovim prostorima "Kerber" proslaviće 40 godina postojanja koncertom na Letnjoj pozornici 11. juna od 21 sat. Ulaznice su u prodaji, a cena karte je 1.200 dinara.

“Prava je životna sreća kada 40 godina živite od muzike koju ste stvarali i koju volite i za koju živite. Mnogo je generacija odraslo slušajući Kerber i ovaj koncert će biti pravo mesto da se okupimo svi i da se radujemo životu i rokenrolu”, navode iz “Kerbera”

Ne kriju uzbuđenje pred veliki koncert u Nišu: “Veliko je uzbeđenje i odgovornost svih nas što u svom gradu slavimo jubilej, očekujte pravi spektakl, biće tu i gostiju i prijatelja Kerbera , to će biti posebna noć mi smo spremni i jedva čekamo“, obećavaju.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnoj mreži tickets.rs, Omv pumpama, knjižarama Delfi i Indigo, agenciji Big star travel po ceni od 1.200 dinara.

Kerber je nastao 1981. godine od članova grupe Top. Grupa je naziv dobila po biću iz grčke mitologije, troglavom psu sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Prvi veliki uspeh Kerber je doživeo 1983 .godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici.

Prvi album “Nebo je malo za sve” objavljen je 1982. godine a u svojoj karijeri imaju 6 studijskih albuma 3 live albuma i 5 kompilacija. Za 40 godina rada Kerbera ostalo je mngo vanvremenskih hitova i nekoliko hiljada koncerata širom Srbije regiona i dijaspore.

Podsetimo, “Kerber” je jubilej dug četiri decenije trebalo da proslavi prošlog septembra, ali je koncert otkazan zbog bolesti jednog od članova benda.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 23 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 20 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 16 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 12 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend