Koncerti

Kerber proslavlja 40. rođendan velikim koncertom u Nišu

Četiri decenije duge muzičke karije, grupa "Kerber" proslaviće koncertom u Nišu. Koncert će se održati 23. septembra na Letnjoj pozornici u 20h.

“Mnogi ljudi koji vole i prate Kerber se nisu ni rodili kada smo mi počeli da sviramo. Na koncertima srećemo ljude koji sada dolaze sa unucima. Prošli smo za ovih 40 godine različite faze ali ono što je ostalo isto je naša energija i ljubav sa kojom sviramo i radimo to se nije promenilo za sve ove godine”, ističe frontmen grupe “Kerber”, Goran Šepa Gale.

On je kazao da je ovaj koncert poseban jer obeležava jubilej – četiri decenije postojanja grupe. “U Nišu smo počeli ovde smo slavili slavili sve velike jubileje ovaj koncert nam mnogo znači”, kaže pevač i dodaje da publiku očekuju mnoga iznenađenja.

Grupa “Kerber” nastala je 1981 godine u Nišu, a prethodila joj je grupa “Top”. Ime je dobila po Kerberu, troglavom psu, čuvaru podzemnog sveta drevnih Grka.

Prve nastupe imali su u niškim klubovima, a prvi veliki uspeh doživeli su 1983. godine pobedom na omladinskom festivalu u Subotici. Nakon toga objavljuju i prvi studijski album “Nebo je
malo za sve”. Grupa “Kerber” izdala je 8 albuma i dve kompilacije, a u svojoj karijeri održali su više hiljada koncerata.

Ulaznice se mogu kupiti prodaji na sajtu tickets.rs, omw pumpama, exklusive change menjačnicama, knjažarama Laguna i Indigo kao i na prodajnom punktu u Obrenovićevoj preko puta Vilinog grada.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Crusaders
Za 1 minut

Street Life

Crusaders
Neville Brothers
Za 5 minuta

Ain't No Sunshine

Neville Brothers
Elle King
Za 8 minuta

Under Influence

Elle King
Cannons
Za 12 minuta

Footsteps in the Dark

Cannons
London Grammar
Za 15 minuta

How Does it Feel

London Grammar

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend