Koncerti

Koncert “Stereo Banane” nakon sedam godina u Nišu

Foto: plakat
Koncert grupe "Stereo Banana" održaće se nakon sedam godina u Nišu, u Banovini. Publika će imati priliku da čuje stare hitove ove grupe, ali i one koji su obeležili novi, treći po redu album "Niške strasti", čija promocija je zakazana za subotu 24. septembra od 19:30 sati.

Nakon nekoliko godina pauze,grupa je nedavno izdala treći album “Niške strasti”, a koncertna promocija će biti u Nišu. Pesme s novog albuma “Sandale”, “Hare, Hare”, “Smrt Branka Miljkovića” samo su neke koje će Nišlije zapevati zajedno sa izvođačima, a muzičari najavljuju i brojne goste.

“Osim nas nastupiće i naš prijatelj i saborac DJ Tjamil. Ovaj samuraj je zadužen za predjelo, a ako budete tražili repete, dobićete i dezert. Pored njega, niškoj publici će se predstaviti i Južni Petar, mladi izvođač sa lokala, čija je pesma “Majanje” jako brzo postala andergraund hit. Imaćemo još neke goste iznenađenja”, piše u događaju na Fejsbuku.

Cena karata je 800 dinara i mogu se kupiti u Ministarstvo Beer Bar (Vojvode Vuka 12), dok će se ulaznice pred sam koncert prodavati  po ceni od 1.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 48 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 45 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 42 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 37 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend