Koncerti

Zbog najave lošeg vremena večerašnji koncert Hladnog piva u Nišu odlaže se za 23. jul

FOTO: PROMO
Zbog najave lošeg vremena, koncert Hladnog piva zakazan za danas, subotu 25. jun, odlaže se za subotu 23. jul, kada će biti održan u niškoj Banovini od 21 sat.

Naime, RHMZ je upozorio da se danas 25. juna na jugu Srbije očekuje jaka kiša sa količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme, kao i pojava grmljavine sa gradom, dok je većina drugih meteoroloških sajtova 24 sata pre koncerta predviđala slično vreme. Za 25. jun je na jugu Srbije takođe na snazi narandžasti meteo alarm, što znači da vreme može biti potencijalno opasno.

Zbog bezbednosti izvođača, kao i svih prisutnih, ali i samog ugođajaja publike i užitka u koncertu organizatori su odlučili da koncert pomere, a 23. jul je bio jedini datum kada je i bend i Banovina slobodna.

Organizatori se izvinjavaju svima zbog ove neprijatnosti, i kažu da je bezbednost izvođača, i svih ostalih ljudi na koncertu, kao i ugođaj publike ipak na prvom mestu.

Svi oni kojima novi datum ne odgovara, ulaznice mogu vratiti na mestu kupovine, najkasnije do 1. jula, a oni koji ih još uvek nisu kupili mogu to učiniti u u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3632-hladnopivo2506

Sve ulaznice kupljene za koncert 25. juna važiće za novi datum bez prepravke.

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 58 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 54 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 51 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 47 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend