Lifestyle Putovanja

“Ryanair” uveo novu avio liniju iz Niša do Beča

Image by Dirk Daniel Mann from Pixabay
Niskotarifna irska kompanija "Ryanair" je uvela novu liniju od Niša do Beča, a karte je već sada moguće kupiti i po ceni od osam evra.

Svakog utorka i subote turisti iz Niša moći će da putuju do Beča, a već prvi avion iz glavnog grada Austrije sleteo je juče.  Sa aerodroma Konstantin Veliki navode da će letove  za potrebe Ryanair-a obavljati malteška avio-kompanija Lauda Europe.

Irski prevoznik će na ovoj liniji leteti 2 puta nedeljno, a za pojedine datume moguće je kupiti karte već po ceni od 8 ili 10 evra.

Pored ove kompanije do Beča se može stići i avionima mađarske kompanije Wizzair-a.

Cene karata variraju, ali su posebno niske za septembar i kraj avgusta, pa se mogu rezervisati po ceni od 8 ili 10 evra.

Podsetimo, ovu avio-liniju su iz kompanije najavili u martu, od kada je bila i moguća rezervacija karata, a tada su rekli da ono koji zbog korone moraju da odlože ili pomere datum putovanja to mogu uraditi 2 puta besplatno do oktobra ove godine.

Za putovanje su neophodne potvrde o vakcinaciji, antigenski ili PCR test, ili potvrde o oporavku, na nemačkom ili engleskom jeziku.

“Rezultati testa moraju sadržati ime i prezime testirane osobe, datum rođenja, datum i vreme uzorkovanja, rezultat testa (pozitivan ili negativan), potpis osobe koja vrši test i pečat institucije koja vrši test ili bar ili QR kod”, piše na sajtu ove kompanije.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Little Richard
Za 2 minuta

Good Golly Miss Molly

Little Richard
Lou Reed
Za 4 minuta

High in the City

Lou Reed
U2
Za 7 minuta

Lemon

U2
Kosheen
Za 12 minuta

Pride

Kosheen
Shakespears Sister
Za 15 minuta

All the Queen's Horses

Shakespears Sister

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend