Lifestyle Putovanja

„Ryanair“ uveo novu avio liniju iz Niša do Beča

Image by Dirk Daniel Mann from Pixabay
Niskotarifna irska kompanija "Ryanair" je uvela novu liniju od Niša do Beča, a karte je već sada moguće kupiti i po ceni od osam evra.

Svakog utorka i subote turisti iz Niša moći će da putuju do Beča, a već prvi avion iz glavnog grada Austrije sleteo je juče.  Sa aerodroma Konstantin Veliki navode da će letove  za potrebe Ryanair-a obavljati malteška avio-kompanija Lauda Europe.

Irski prevoznik će na ovoj liniji leteti 2 puta nedeljno, a za pojedine datume moguće je kupiti karte već po ceni od 8 ili 10 evra.

Pored ove kompanije do Beča se može stići i avionima mađarske kompanije Wizzair-a.

Cene karata variraju, ali su posebno niske za septembar i kraj avgusta, pa se mogu rezervisati po ceni od 8 ili 10 evra.

Podsetimo, ovu avio-liniju su iz kompanije najavili u martu, od kada je bila i moguća rezervacija karata, a tada su rekli da ono koji zbog korone moraju da odlože ili pomere datum putovanja to mogu uraditi 2 puta besplatno do oktobra ove godine.

Za putovanje su neophodne potvrde o vakcinaciji, antigenski ili PCR test, ili potvrde o oporavku, na nemačkom ili engleskom jeziku.

„Rezultati testa moraju sadržati ime i prezime testirane osobe, datum rođenja, datum i vreme uzorkovanja, rezultat testa (pozitivan ili negativan), potpis osobe koja vrši test i pečat institucije koja vrši test ili bar ili QR kod“, piše na sajtu ove kompanije.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Lyrics Born
Za 3 minuta

I Like it, I Love it

Lyrics Born
Edwin Starr
Za 5 minuta

Get Up Whirlpool

Edwin Starr
Frazey Ford
Za 9 minuta

September Fields

Frazey Ford
Isaac Hayes
Za 13 minuta

Moonlight Lovin' (Menage a Trois)

Isaac Hayes
Florence And The Machine
Za 17 minuta

Rabbit Heart (Raise it Up)

Florence And The Machine

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend