Lifestyle Putovanja

“Ryanair” uveo novu avio liniju iz Niša do Beča

Image by Dirk Daniel Mann from Pixabay
Niskotarifna irska kompanija "Ryanair" je uvela novu liniju od Niša do Beča, a karte je već sada moguće kupiti i po ceni od osam evra.

Svakog utorka i subote turisti iz Niša moći će da putuju do Beča, a već prvi avion iz glavnog grada Austrije sleteo je juče.  Sa aerodroma Konstantin Veliki navode da će letove  za potrebe Ryanair-a obavljati malteška avio-kompanija Lauda Europe.

Irski prevoznik će na ovoj liniji leteti 2 puta nedeljno, a za pojedine datume moguće je kupiti karte već po ceni od 8 ili 10 evra.

Pored ove kompanije do Beča se može stići i avionima mađarske kompanije Wizzair-a.

Cene karata variraju, ali su posebno niske za septembar i kraj avgusta, pa se mogu rezervisati po ceni od 8 ili 10 evra.

Podsetimo, ovu avio-liniju su iz kompanije najavili u martu, od kada je bila i moguća rezervacija karata, a tada su rekli da ono koji zbog korone moraju da odlože ili pomere datum putovanja to mogu uraditi 2 puta besplatno do oktobra ove godine.

Za putovanje su neophodne potvrde o vakcinaciji, antigenski ili PCR test, ili potvrde o oporavku, na nemačkom ili engleskom jeziku.

“Rezultati testa moraju sadržati ime i prezime testirane osobe, datum rođenja, datum i vreme uzorkovanja, rezultat testa (pozitivan ili negativan), potpis osobe koja vrši test i pečat institucije koja vrši test ili bar ili QR kod”, piše na sajtu ove kompanije.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 45 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 42 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 38 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 34 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend