Muzika

Maji Odžaklijevskoj uručena nagrada za životno delo

Foto: Grad Niš, zvanična stranica
Nagrada za životno delo ovogodišnjeg Evergreen festivala otišla je u ruke pevačice Maje Odžaklijevske, koja će za Nišlije pevati večeras na Letnjoj pozornici.

“Mislila sam da je gotovo, a vi me terate ovom nagradom da opet nešto počnem da radim”, kazala je Maja Odžaklijevska na svečanoj dodeli nagrade i zahvalila se na priznanju.  Nagradu za životno delo ovogodišnjoj dobitnici uručila je zamenica gradonačelnice Dušica Davidović.

Maja Odžaklijevska pevačica je pop, rok i džez muzike. Iako je na sceni prisutna više od tri decenije, do sada je izdala samo dva albuma: “Biće sve u redu” i”Bele njive”. Najpoznatije pesme su joj “Budi dobar”, “Daljine”, “Sve ti opraštam” i “Srećo reci”. Pevačica je marta 2013. sa pesmom “Anđeo sa neba” učestvovala na takmičenju Beosong.

Publika će večeras od 20 sati imati prilike da uživa u muzici za sva vremena, a ovogodišnjem Evergreen festivalu pored Maje Odžaklijevske nastupaju i  Čipi i Šone iz grupe “Osvajači”, Marko Louis, Jelena Tomašević u pratnji orkestra Impresija. Oni će izvesti domaće i strane hitove koji su obeležili odrastanje mnogih generacija i razgaliti srca Nišlija.

Podsetimo, Festival je počeo juče izložbom fotografija sa koncerata orkestra Impresija u Oficirskom domu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 13 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 10 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 6 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 2 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend