Muzika

Na licitaciji LFN potpisana kompilacija albuma rok grupe Lačni Franz – Kaj bi mi brez nas

Foto: Lokalna fondacija Niš
Kompilacija albuma čuvene slovenačke rok grupe Lačni Franz, "Kaj bi mi brez nas", sa potpisom Zorana Predina, predmet je nove licitacije koju organizuje Lokalna Fondacija Niš. Antologija se sastoji od devet albuma, a početna cena je 4.000 dinara. Licitacija je otvorena do petka u 16h.

“Direktno iz Slovenije, za našu novu licitaciju, legendardni Zoran Predin je potpisao i poslao antologiju čuvene rok grupe Lačni Franz “Kaj bi mi brez nas”, piše na Fejsbuk stranici Lokalne Fondacije Niš.

U kompilaciji se nazali devet albuma, počev od prvog koji je ovaj bend objavio 1981. godine pod nazivom “Ikebana”.

Licitacija se odvija putem Fejsbuka, a početna cena je 4.000 dinara. Ljubitelji rok muzike, ali i strastveni kolekcionari mogu da postave svoju cenu u komentaru ispod objave na Fejsbuku.

Foto: LFN

“Ponude za potpisanu kompilaciju grupe Lačni Franz se daju javno u komentarima ove objave, sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika. Minimalan iznos za koji se može “podizati” ponuda je po 500 dinara”, navode iz Lokalne fondacije.

Licitacija je otvorena do 15. oktobra u 16h kada će se znati u čuje ruke će otići ovaj antologijski album sa potpisom frontmena grupe.

Lačni Franz je slovenački bend koji je popularnost stekao osamdesetih godina, a njihovi hitovi dobro su poznati širom cele bivše Jugoslavije.

Podsetimo Lokalna Fondacija Niš kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana na teritoriji pet gradskih opština u Nišu. Kompletan iznos koji LFN prikupi duplira Trag fondacija.

U ovoj godini je podršku LFN dobilo već sedam inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, među kojima i prva ulična galerija u Balkanskoj ulici.

U septembru je otvoren novi konkurs, na koji je pristiglo 34 predloga projekata. Rezultati konkursa biće  objavljeni na sajtu fondacije 15. oktobra.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 38 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 35 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 32 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 27 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend