Muzika

Olimpijske igre: Durex isporučio 150.000 kondoma sportistima

Uverenje da će sportisti na Olimpijskim igrama čuvati energiju za borilišta mogu porušiti informacije koje idu u prilog tezi da će više energije i znoja potrošiti van njih.

Većini sportista nastup na Olimpijskim igrama predstavlja vrhunac karijere i takmičenje na kojem bi dali sve za medalju, ali kako prenosi portal Economy, sportistima koji su za vreme održavanja Olimpijskih igara smešteni u Olimpijskom selu podeljeno je čak 150.000 kondoma.

To znači 15 za svakog takmičara, što je rast od 50 posto u odnosu na prošle igre u Pekingu 2008. godine kada su organizatori sportistima dali, očito nedovoljnih, 100.000 ‘gumica’.

U slučaju da sportistima i tih 15 bude malo (nikad se ne zna), iz Durex-a su poručili da vrlo brzo šalju novu pošiljku.

Ako je verovati pričama nekih od sportista, u selo bi zaista vrlo lako mogao stizati i novi kamion pun ‘gumica’.

„Na Olimpijskim igrama ima puno seksa. Videla sam akcije i na otvorenom, na sred trave između zgrada, preneli su mediji izjavu golmana američke fudbalske reprezentacije, Hope Solo, dodavši da je ona ‘možda ušunjala neku slavnu osobu u njenu sobu’, ali to će ostati njena ‘olimpijska tajna’.“

U knjizi objavljenoj ranije ove godine opisana su neka od iskustava anonimnih sportista i tako upalila svetlo nad tajnama Olimpijskog sela.

„Bez obzira koji je vaš tip, Olimpijsko selo to ima. Tamo su vam na raspolaganju neka od fizički najboljih tela na svetu. Nakon završetka takmičenja, sportisti moraju naći drugi način da potroše gomilu bezgranične energije koju poseduju. Poput punokrvnih konja koji nisu trčali neko vreme, sportisti postanu nestašni i strogo se drže one ‘Šta se dogodi u selu, ostaje u selu’ – piše u toj knjizi.

Seksualni apetiti tamičara s vremenom očito rastu jer kako inače objasniti činjenicu da je za vreme igara u Seulu 1988. godine podeljeno samo 8.500 kondoma.

U Barseloni 1992. godine broj je porastao na 50.000, a u Sidneju 2000. godine organizatori su nakon potrošenih početnih 70.000 pohotnim sportistima morali dostaviti dodatnih 20.000 kondoma.

Jedina stvar koja bi mogla obuzdati sportiste je činjenica da je prvi put u istoriji u Olimpijsko selo dozvoljen ulazak partnera/ki ili supruga sportista.

Sa druge strane, možda bi bilo bolje da onaj kamion iz Durex-a bude parkiran u blizini, doseća se Economy.rs.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Berk & the Virtual Band
Za 0 minuta

Billie Jean

Berk & the Virtual Band
Jennifer Warnes
Za 5 minuta

First We Take Manhattan

Jennifer Warnes
Black Keys
Za 9 minuta

Too Afraid to Love You

Black Keys
Toni Braxton
Za 12 minuta

Un-Break My Heart

Toni Braxton
Del Arno Band
Za 16 minuta

Treci Svijet

Del Arno Band

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend