Muzika

Osvajači, Marko Louis, Jelena Tomašević i Maja Odžaklijevska nastupaju na ovogodišnjem Evergreen festivalu

Foto: plakat
Četvrti po redu Evergreen festival obeležiće nastup brojnih izvođača koji će nastupiti u četvrtak 1. septembra od 20 sati na Letnjoj pozornici u Trvđavi. Cena ulaznice za festival košta 1.000 dinara, a za Nišlije će pevati Čipi i Šone iz "Osvajača", Marko Louis, Jelena Tomaševič i Maja Odžaklijevska.

Festival posvećen muzici za sva vremena počeće izložbom fotografija sa koncerata orkestra “Impresija”. Izložba će biti otvorena u sredu 31. avgusta od 14 sati u  Oficirskom domu.

Sledeće večeri od 20 sati na Letnjoj pozornici uz pratnju orkestra “Impresija” nastupiće Čipi i Šone iz “Osvajača”, Marko Louis, Jelena Tomaševič i Maja Odžaklijevska, koja će dobiti nagradu za životno delo.

“Na programu koncerta izvodiće se najveći Evergreen hitovi domaćih i stranih izvođača”, navode organizatori i obećavaju publici dobri zabavu.

Cena karte za ovaj Festival košta 1.000 dinara, a zainteresovani posetioci svoje ulaznice mogu nabaviti putem sajta sajta Tickets.rs, kao i na nekoliko prodajnih meta: u knjižarama “Indigo” i “Delfi” i na OMV pumpama.Organizatori napominju da je ulaz za mlađe od 15 godina besplatan.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 1 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 58 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 54 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 50 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend