Društvo Zabava

Novogodišnji dani u Nišu na tri lokacije

Foto: Pixabay
Za novogodišnje praznike Nišlijama će nekoliko dana biti pružena mogućnost da se zabave na tri lokacije u gradu. Kako najavljuju iz Turističke organizacije Niša, programi će se dešavati na Trgu Kralja Milana, na platou ispred Kalče i u parku ispred Gradske kuće.

U periodu od 27.12.2021. do 02.01.2022. godine  u okviru manifestacije „Novogodišnji dani u Nišu“ biće održavani različiti zabavni i muzički program, plesni programi, predstave za decu i mlade. Program na Trgu Kralja Milana izvodiće se u periodu od 12.00 do 15.00 časova, a na Trgu Stevana Sremca od 15.00 do 18.00 časova. Program će izvesti Lutkarsko pozorište, Fakultet umetnosti Niš, Muzička škola Niš, Dečiji kulturni centar, Narodna biblioteka Niš, Studentski kulturni centar, dečiji hor „Čarobna Nota“, kao i plesni studiji „Teatro dance“, „Contra“, „Feniks“, „Boom 018“, „Ilusion“, „Extreme dance studio“ i drugi.

Foto: Fabrika umetnika

Na Trgu Kralja Milana, održava se  izložbeno-prodajni „Etno Bazar“ u okviru koga će se tradicionalnim rukotvorinama predstaviti udruženja starih zanata Niša.
Oldtajmer klub Niš će doprineti prazničnoj atmosferi izlaganjem dva oldtajmera ukrašena u novogodišnjem duhu.
Plato ispred Gradske kuće od 27. decembra do 02. januara, postaje „Novogodišnji grad“  sa Novogodišnjom brvnarom želja  gde će se izrađivati čestitke na radionici uz asistenciju animatora
vilenjaka. Na istom mestu će se nalaziti i Deda Mrazova magična brvnara – mesto gde ćete u društvu Deda Mraza i irvasa građani moći da se slikaju. Novogodišnja zabavna brvnara namenjena je za zabavu i igru mališana. Animatori će u ovoj brvnari biti u kostimima Sneška Belića.  Tu je i Novogodišnja ljubavna brvnara ukoliko neko želi da pošalje poruku ljubavi ili načini romantičnu fotografiju.

Da podsetimo, na platou ispred Kalče na Trgu Stevana Sremca istovremeno će se održavati manifestacija “Niš u srcu”

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 2 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 59 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 55 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 51 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend