Putovanja

Avionom iz Niša do Stokholma ponovo od 31. oktobra

Foto: Aerodrom Konstantin Veliki
Nišlije će krajem ove godine ponovo biti u mogućnosti da lete direktno od Niša do Stokholma. Linija kompanije "Ryanair" biće ponovo uvedena od 31. oktobra ove godine, a letovi će se obavljati dva puta sedmično, četvrtkom i nedeljom.

Kako su saopštili sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” ta relacija će biti ponovo uvedena. Iako je linija već postojala ranije, oni je najavljuju kao nešto novo za naše građane.

Kada je reč o cenama karte, one se mogu naći već po ceni od 40,99 evra, kažu na aerodromu. Uvidom u cene na sajtu kompanije, uverili smo se da je to istina. Ukoliko želite da putujete 31. oktobra, cena karte za jednog odraslog putnika je baš ta. Put do destinacije traje nepuna tri sata.

Iz irske aviokompanije ranije su najavili da će linija od Niša do Bratislave, koja je ukinuta prošle godine, biće obnovljena od 1. novembra ove godine. Linija ka Berlinu ponovo će biti u funkciji od 31. oktobra 2021.

Inače, u prva četiri meseca ove godine na “Konstantinu Velikom” je u odnosu na isti period prethodne oko 92 odsto bilo je manje putnika, navode iz Aerodroma. Zabeležen je i pad od oko 72 odsto kada su u pitanju sletanja aviona.

Poletanja i sletanja na nišku avio-luku samo u aprilu bilo je 92, što je najviše u poređenju sa prethodnim mesecima u 2021. godini, pokazuje statistika. Od početka godine na niškom Aerodromu zabeležena su 134 aviona.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 39 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 35 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 32 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 28 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend