Putovanja

Nišlije do Ciriha od aprila, Ryanair ponovo pomerio letove

Foto: fejsbuk stranica aerodroma Konstantin Veliki
Nišlije će do Ciriha moći da lete od aprila meseca ove godine. Nacionalna avio-kompanija Švajcarske odlučila je da nakon godinu dana pauze vrati Niš na mapu svojih redovnih destinacija. S druge strane, kompanija Ryanair opet je primorana da odloži povratak svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki”. Prema najnovijim informacijama, svi letovi ove kompanije odloženi su za početak maja.

Swiss će na liniji Cirih-Niš leteti dva puta nedeljno, prenosi portal flynaissus. Ova kompanija će letove do Niša obavljati avioniom tipa Airbas A220-300 kapaciteta 145 sedećih mesta. Kada je reč o tri planirana leta tokom aprila, njih će obavljati avio-kompanija Helvetic Airways avionom tipa Embraer E190-E2 kapaciteta 110 sedećih mesta. Ranije je objavljeno da će Swiss obavljati tri punktualna leta na liniji Cirih-Niš tokom aprila.

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair opet je promenila datum početka svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu. Letovi do Malte i Milana koji su najavljeni za mart biće pokrenuti u maju. Ta kompanija odložila je početak velikog broja letova usled pandemije virusa Covid-19. Jedan od razloga je i izuzetno loše upravljanje i pravila o putovanjima Evropske unije. Irska avio-kompanija odlučila da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, dok se planirani letovi na liniji Niš-Berlin do novog aerodroma Branderburg biti obnoveljen 31. oktobra.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keith Urban
Pre 12 minuta

One Too Many With Pink

Keith Urban
Jason Derulo
Pre 9 minuta

Want to Want Me

Jason Derulo
Jain
Pre 6 minuta

Dynabeat

Jain
Alex Cameron
On Air!

Politics of Love

Alex Cameron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend