Putovanja

Nišlije do Ciriha od aprila, Ryanair ponovo pomerio letove

Foto: fejsbuk stranica aerodroma Konstantin Veliki
Nišlije će do Ciriha moći da lete od aprila meseca ove godine. Nacionalna avio-kompanija Švajcarske odlučila je da nakon godinu dana pauze vrati Niš na mapu svojih redovnih destinacija. S druge strane, kompanija Ryanair opet je primorana da odloži povratak svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki”. Prema najnovijim informacijama, svi letovi ove kompanije odloženi su za početak maja.

Swiss će na liniji Cirih-Niš leteti dva puta nedeljno, prenosi portal flynaissus. Ova kompanija će letove do Niša obavljati avioniom tipa Airbas A220-300 kapaciteta 145 sedećih mesta. Kada je reč o tri planirana leta tokom aprila, njih će obavljati avio-kompanija Helvetic Airways avionom tipa Embraer E190-E2 kapaciteta 110 sedećih mesta. Ranije je objavljeno da će Swiss obavljati tri punktualna leta na liniji Cirih-Niš tokom aprila.

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair opet je promenila datum početka svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu. Letovi do Malte i Milana koji su najavljeni za mart biće pokrenuti u maju. Ta kompanija odložila je početak velikog broja letova usled pandemije virusa Covid-19. Jedan od razloga je i izuzetno loše upravljanje i pravila o putovanjima Evropske unije. Irska avio-kompanija odlučila da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, dok se planirani letovi na liniji Niš-Berlin do novog aerodroma Branderburg biti obnoveljen 31. oktobra.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Beck
Za 0 minuta

Loser

Beck
Frank Popp Ensemble
Za 4 minuta

Enough

Frank Popp Ensemble
Shocking Blue
Za 8 minuta

Venus

Shocking Blue
Animals
Za 11 minut

We Gotta Get Outa This Place

Animals
Talking Heads
Za 14 minuta

Love For Sale

Talking Heads

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend