Putovanja

Počeli “Dani turizma” u Nišu, nadležni najavili veća ulaganja u ovu oblast

Pod sloganom "Doživi Niš“ počeli su "Dani turizma" u okviru kojih će biti predstavljeni turistički potencijal našeg grada, ali i okoline. Manifestacija se održava u TC "Delta planet" u periodu od 9 do 11. septembra od 12 do 20 sati.

“Cilj nam je da predstavimo turističke potencijale našeg grada i Niške Banje, ali i okoline i predstavimo programe iz oblasti aktivnog odmora. Zahvaljujući interesantnim izletima koji će biti organizovani u južnoj i istočnoj Srbiji i aktivnom odmoru mi ćemo produžiti boravak naših turista za dan više“, kazala je direktorka Turističke organizacije Niša Dragana Božić na otvaranju manifestacije.

Ona je  najavila osnivanje pravnog lica turističke regije južne i istočne Srbije koji će objediniti ponudu ovog regiona i zainteresovati turiste čak i sa najudaljenijih destinacija.

Posetioci manfisetacije će u naredna dva dana moći da se upoznaju sa turističkom ponudom ne samo Niša već i regiona, ali i pronađu destinaciju na kojoj će provesti svoj naredni odmor, kao i  da uživaju u bogatom pratećem programu.

Poslednjeg dana manifestacije u nedelju ljubitelji putovanja, ali i oni avanturističkog duha moći će da obiđu grad i opredele se za jednu od dve turističke ture koje organizuje Udrzuženje turističkih vodića (prijava se vrši na štandu TON-a u petak i subotu).

Od naredne godine se manifestacija vraća u halu Čair, a nadležni najavljuju i veća ulaganja u oblast turizma, jer kako kažu, carski grad ima šta da ponudi posetiocima.

Program manifestacije je dostupan na Fejsbuk stranici Turističke organizacije Niš.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 28 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 25 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 21 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 17 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend