Putovanja

Ponovo letovi za Cirih i Maltu iz Niša

Foto: fejsbuk stranica aerodroma Konstantin Veliki
Švajcarska avio-kompanija "SWISS" odlučila je da od 5. jula uspostavi redovnu liniju između Ciriha i Niša, dok je Ryanair uspostavila liniju od Niša do Malte.

Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” putnici će ponovo leteti iz Niša za Maltu i Cirih. Švajcarska nacionalna avio-kompanija “SWISS” donela je odluku da od 5. jula ponovo uspostavi redovnu liniju između Ciriha i Niša, dok je jutros prvi avion krenuo iz Niša za Maltu.

Kako navode sa sajta Aviatica, kompanija SWISS će sa aerodroma “Konstantin Veliki” leteti dva puta nedeljno. SWISS je saopštio da vraća u redovan saobraćaj liniju od Ciriha do Niša, navodi portal Aviatica. Linija će ponovo biti uspostavljena od 5. jula sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

“Na ovoj liniji leteće avioni Airbus A220-100 sa 125 i A220-300 sa 145 putničkih mesta”, navodi Aviatica. Iz ove avio-kompanije navode da su tokom aprila planirali povratak na aerodrom “Konstantin Veliki”, ali da je ovaj plan odložen usled složene epidemiološke situacije. Ističu da će nova-stara linija ponovo povezati Niš sa celim svetom i otvoriće putnicima iz Niša i Južne Srbije veze sa mnogim drugim linijama SWISS-a preko ciriškog aerodroma.

Saobraćaj je, prema pisanjima kompanije Flynaisus i objavama sa Fejsbuk stranice Aerodrom “Konstantin Veliki” obnovio i Ryanair na liniji Niš-Malta. Niskotarifna avio-kompanija Ryanair obnovila je jutros saobraćaj sa niškog Aerodroma i sletanjem aviona Boeing 737-800 sa Malte. Ryanair će letove između Malte i Niša obavljati dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Weller
Za 2 minuta

Wild Wood

Paul Weller
Hillbilly Moon Explosion Featuring Mark Sparky
Za 5 minuta

Queen of Hearts

Hillbilly Moon Explosion Featuring Mark Sparky
Men I Trust
Za 9 minuta

Tailwhip

Men I Trust
Florence And The Machine
Za 12 minuta

Hunger

Florence And The Machine
Jennifer Rush
Za 16 minuta

The Power of Love

Jennifer Rush

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend